Vlado Labant | Žilina alebo Praha? O najväčších skriniach, kolotoči a anglickom fanatizme

Zidane, Raul, Rosický, Beckham, Henry, Figo, Van Nistelrooy, Bergkamp, Insaghi, Anelka a mnohí ďalší. S takouto spoločnosťou sa stretával Futbalista roka 1999 - vôbec prvý Žilinčan, ktorý sa mohol tešiť z Ceny Jána Popluhára. Napriek tomu za Žilinu odohral iba minimum zápasov vo svojej kariére. Mrzí ho to?

Čo pre neho znamená terajšia konfrontácia MŠK a Sparty? Kde zažil najväčší kolotoč v kariére, ktorý štadión ho ohúril a kto zo svetových útočníkov bol najväčšou skriňou?

Stále slovenský rekordér v počte strelených gólov v Lige majstrov a aktuálny mládežnícky tréner Akadémie MŠK - Vladimír Labant.


z vrcholu do suterénu

Jeden z našich kariérne najúspešnejších odchovancov, pritom v žltozelenom drese sme ho mohli vidieť prakticky iba v mládeži. Prečo sa nevrátil na staré kolená do MŠK, ako si cvičil kopanie penált a ktorý hráč ho pri nástupe v Lige majstrov "strašil" žuvačkami?

Aj o anglickom fanatizme, šoférovaní vľavo, mnohých zážitkoch i súbojoch s najlepšími hráčmi planéty. Kto bol z týchto legiend priamo na trávniku najväčší pohoďák?

V krátkej dobe opäť nový diel podcastu 1908 FM. Po Markovi Mintálovi tu máme ďalšieho Žilinčana a držiteľa prvenstva vo Futbalistovi roka.




Facebook