Jarná premiéra Šošonov v Ružomberku odložená na pondelok
Na základe nepriaznivej pandemickej situácie v tíme nášho prvého jarného súpera z Ružomberka sa súboj 20. kola Fortuna ligy pre futbalistov MŠK Žilina odkladá na pondelok 14. februára, s výkopom rovnako o 15:00 hodine.

Rozhodol o tom riadiaci orgán ligy - Únia ligových klubov - v zmysle Usmernenia ÚLK.


akceptujeme stanovisko ÚLK

Šošoni si na svoju jarnú premiéru budú musieť počkať o dva dni dlhšie. Negatívne správy zo šatne Ružomberka, ktorý už pred týždňom musel odložiť generálku na ligu, sa potvrdili. Ten na základe oficiálneho Usmernenia ÚLK nedokáže splniť kritériá a na sobotňajšie stretnutie postaviť súpisku so zdravými hráčmi v počte minimálne jeden brankár + 13 hráčov.

"Vnímali sme situáciu Ružomberka priebežne po návrate z ich sústredenia. Zrušili generálkový zápas a stav sa u nich nezlepšoval. V sobotu by nedokázali naplniť kvótu zdravých hráčov. My sme, samozrejme, akceptovali stanovisko a rozhodnutie ÚLK. V tejto situácii to nie je pre nikoho jednoduché. Preto sme sa dohodli na pondelkovom termíne s rovnakým časom výkopu o 15:00 hod.," povedal k preloženiu zápasu športový manažér MŠK Žilina Karol Belaník.


Facebook