Samuel Mráz pri oceňovaní Jedenástky sezóny s tromi soškami
MŠK Žilina

už v utorok!

Hoci fortunaligový ročník 2017/2018 pre futbalistov MŠK Žilina ešte neskončil, v nedeľu sa uskutočnilo vyhlasovanie ankety Jedenástka roka. Na slávnostnom galavečere v Senci mali zastúpenie aj šošoni, keď si najviac cien odniesla najviditeľnejšia postava tejto sezóny, 21-ročný útočník Samuel Mráz. V Jedenástke talentov sa objavili hneď tri žltozelené mená.

O víťazstve v ankete Najlepší strelec, ktorého konečné číslo sa zastavilo na 19, vedel Samo dopredu. Popritom však figuroval aj v Jedenástke Fortuna ligy 2017/2018 a cena Objav roka sa rovnako ušla nášmu kanonierovi.
"Som prekvapený najmä z víťazstva v ankete Objav roka, góly som si predsa len počítal, čiže to som vedel. Je to príjemný bonus, ktorým sa môžem odvďačiť klubu za sezónu, ktorá pre nás ešte neskončila. Verím, že ju spolu dobojujeme úspešne. Každý jeden zápas v ročníku som si užíval, ďakujem spoluhráčom, trénerom, ľudom, ktorí boli okolo mňa a samozrejme tým najbližším," dodáva najlepší strelec Fortuna ligy, ktorý "zdedil" túto cenu po minuloročnom víťazovi Filipovi Hlohovskom. V baráži sa Samovi už góly do tabuľky strelcov počítať nebudú. "Čakajú nás dôležité zápasy, určite sa v nich, rovnako ako predtým, nebudem sústrediť na čísla. Pôjdeme spoločne za jasným cieľom, aby sme priniesli do Žiliny európske predkolá," dodáva pred stredajším play-off zápasom baráže s Nitrou náš strelecký ťahúň.

Zastúpenie mali šošoni aj v Jedenástke talentov 2017/2018, kde sa popri Samovi Mrázovi objavil aj stopér Dávid Hancko a stredopoliar Miroslav Káčer.

kompletné výsledky

Facebook