Dokonalý signál s Kopasovým zakončením sa stal Gólom mesiaca august
Na druhý pokus sme sa dočkali. V júlovej ankete Gól mesiaca len tesne ušlo prvenstvo Patrikovi Myslovičovi, v tej augustovej sme vďaka vašim hlasom nenechali nič na náhodu, a tak putuje cena za najkrajší gól práve pod Dubeň.

Je ním krásne zohratá akcia Šošonov po rohovom kope v Trnave, ktorá vyústila do gólu Adama Kopasa. Ten si preberie cenu už v sobotu pred domácim duelom s Mikulášom.


cena pre celú kabínu

Po nechytateľnej rane Patrika Mysloviča, ktorý skončil v júlovej ankete Gólu mesiaca tesne na 2. mieste, sa tentokrát tešíme z prvenstva. Šošoni totiž strelili pekné góly aj v auguste a zásluhu na tom najkrajšom má prakticky celý tím na čele s presným zakončením Adama Kopasa. Tentoraz išlo o dokonalý signál, na ktorý nedokázal súper z Trnavy zareagovať. Kristián Bari to z rohu prihral zbiehajúcemu Patrikovi Myslovičovi, ktorý našiel na hranici šestnástky práve Kopiho, a ten milimetrovou strelou trafil presne k žrdi pomedzi húštinu tiel.

"V prvom rade ďakujem každému za hlas. Nie je to len moja cena, ale zásluhu na tom má celý tím. Štandardky poctivo trénujeme, takže na tomto góle sme sa podieľali ako my chalani na trávniku, tak aj tréneri, ktorí to takto skvele vymysleli. Verím, že takéto pekné góly ešte budeme strieľať aj v nasledujúcich mesiacoch" hovorí žltozelený stredopoliar, ktorý si ocenenie preberie v sobotu pred výkopom 11. kola proti Liptovskému Mikulášu


Facebook