Ďalší rok, ďalšie žltozelené jedlo v Streetfoodie - od 22. septembra v ponuke Šošon hot dog

Po minuloročnom úspechu Šošon burgra sme si pre vás aj túto jeseň pripravili žltozelenú špecialitu s naším partnerom zo Streetfoodie. Tentoraz to bude fajný (samozrejme žltozelený) Šošon hot dog, ktorý bude nielen chutiť, ale znova aj pomáhať dobrej veci. Z každého hot dogu totiž poputuje suma 2€ na OZ Náruč v Zádubní. 

No a opäť sa pri štarte predaja tejto chuťovky môžete tešiť na obsluhu z radov našich chalanov.

Samotní Šošoni ťa v Streetfoodie obslúžia v piatok 22. septembra od 16:00 hod., kedy sa oficiálne začne predávať Šošon hot dog.


znova ideme jedlom pomáhať

Futbal a dobré jedlo idú jednoznačne k sebe. A ešte keď popri naozaj chutnom jedle môžeme pomôcť, ideme do toho. Preto sme si s naším partnerom zo Streetfoodie pripravili aj tento rok žltozelený špeciál - Šošon hot dog, ktorý je znova v našich farbách a z každého poputuje suma 2€ na OZ Náruč v Zádubní.

V piatok 22. septembra ti ho navyše od 16:00 hod. prinesú samotní Šošoni, ktorí budú s radosťou obsluhovať v Streetfoodie našich fanúšikov.

Ako prvý vyskúšal Šošon hot dog samotný Timotej Jambor, ktorý ho mal v Streetfoodie (na Hviezdoslavovej ulici 10 - bývalý Migréna pub) zjedený popri fotení takmer ihneď. Od piatku 22. septembra ho môžete v reštaurácii len pár minút od Štadióna MŠK Žilina vyskúšať aj vy, navyše v piatkové popoludnie aj so špeciálnou žltozelenou obsluhou.

A k tomu všetkému z každého predaného Šošon hotdogu poputujú znova 2€ pre Detské krízové centrum Náruč v Zádubní.


Nezabudnite, že držitelia permanentiek majú stálu zľavu 10% na celú objednávku, s permanentkou alebo vstupenkou v deň domáceho zápasu dokonca zľavu 20%.


Facebook