UYL: Školy a mládežnícke tímy na Ligu majstrov v stredu zadarmo
Futbalisti MŠK Žilina U19 sa pri svojej historicky druhej účasti v mládežníckej Lige majstrov predstavia v odvete 1. kola majstrovskej vetvy proti PAOK-u Solún už v stredu 20. októbra o 16:30 hod. na Štadióne MŠK Žilina.

Držitelia permanentiek, školské skupiny detí a mládežnícke tímy majú možnosť prísť podporiť Šošonov zadarmo.


školy či mládežnícke tímy bezplatne

Už v stredu nás čaká odveta 1. kola majstrovskej vetvy mládežníckej Ligy majstrov medzi našimi Šošonmi a PAOK-om Solún. K postupu potrebujeme vytvoriť pre mladých Šošonov čo najlepšiu atmosféru, a preto majú držitelia permanentiek, školy a mládežnícke futbalové tímy vstup na stredajší zápas zdarma

  • Stačí nahlásiť na mail mskzilina@mskzilina.sk názov školy alebo mládežníckeho tímu do pondelka 18. októbra do 20:00 hod. Zároveň je potrebné zaslať aj meno a telefónne číslo doprovodu (zodpovednej osoby za danú skupinu) a menný zoznam všetkých členov skupiny.
  • Ostatní fanúšikovia môžu prísť podporiť našich chalanov za symbolickú sumu 1.
    • Vstupenky už je možné zakúpiť jednoducho cez sieť Ticketportal.

postup do ďalšieho kola na dosah

V prvom stretnutí v Grécku sa zrodila vysoká výhra žltozelených 5:1 (Góly: Kaprálik 2, Jambor 2, Sauer), ktorá nám dáva veľmi veľkú šancu postúpiť ďalej. V prípade postupu do druhého kola by sa mali Šošoni stretnúť s jedným z dvojice Apoel Nikózia (Cyprus) a Kajrat Almaty (Kazachstan) (prvý zápas skončil na Cypre remízou 1:1). 

Termíny duelov druhého kola sú 3. november (hralo by sa pod Dubňom) a 24. november (odveta u súpera).

Po úvodných dvoch kolách majstrovskej vetvy sa kluby pomiešajú s mužstvami zo skupinovej fázy (totožné ako v seniorskej Lige majstrov), ktoré skončia v skupinách na 2. mieste. Na jar sa bude následne pokračovať vyraďovacím systémom.


režim otp

Na mládežnícky futbalový sviatok bude otvorená západná i východná tribúna a zápas sa uskutoční v podobnom režime ako stretnutia "A"-tímu.

Futbalový klub MŠK Žilina umožní podľa nariadení kompetentných orgánov (povolená kapacita 25%) vstup na zápas fanúšikom, ktorí splnia všetky aktuálne nariadenia Úradu verejného zdravotníctva SR. Pre fanúšikov bude vyhradená západná a východná tribúna (každý druhý rad). Pre fanúšikov hostí klasicky sektor hostí (25% jeho kapacity).

Zápas bude v režime OTP (osoba plne očkovaná, testovaná alebo prekonala COVID-19)

V dobe začiatku hromadného podujatia bude musieť fanúšik (podľa opatrení, ktoré platia od pondelka 16. augusta):

  • disponovať negatívnym výsledkom testu na ochorenie Covid-19:
    • nie starším ako 72 hodín v prípade RT-PCR alebo LAMP testu,
    • nie starším ako 48 hodín v prípade ATG testu,
  • alebo potvrdením o očkovaní proti ochoreniu Covid-19:
    • najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou,
    • najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou,
    • najmenej 14 dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19,
  • Akceptované je aj oficiálne potvrdenie o prekonaní ochorenia Covid-19 nie staršie ako 180 dní.
  • Výnimka platí pre dieťa do 12 rokov, ktoré nemusí byť testované ani očkované. Musí však mať zakúpenú vstupenku, resp. byť na mennom zozname.


Facebook