Odchovanec Adrián Mojžiš s novou zmluvou do roku 2024
Odchovanec Akadémie MŠK Žilina Adrián Mojžiš, ktorý aktuálne rehabilituje po operácii roztrhnutého krížneho väzu, predĺžil zmluvu so šošonmi do 31. decembra 2023. Vedenie žltozelených týmto krokom vkladá svoju dôveru do zraneného stredopoliara aj po ťažkom zranení.

Všetci veríme, že 18-ročného hráča "B"-tímu čoskoro opäť uvidíme na trávniku.


nová zmluva motiváciou

Najťažšie zranenie v kariére postihlo ešte v júni stredopoliara Adriána Mojžiša, ktorý pre tvrdý zákrok súpera nedohral prípravné stretnutie v Trenčíne. Operácia našťastie dopadla úspešne a Aďo momentálne maká na svojom návrate, pričom rehabilitačný proces a jeho konkrétne cviky vám prinášame aj na našich sociálnych sieťach. Aj v tomto zložitejšom období kariéry mu vedenie šošonov dôveruje, čo dokumentuje predĺženie zmluvy o ďalšieho dva a pol roka.

"Pocity po podpise nového kontraktu sú iba výborné, keďže so mnou klub naďalej ráta, aj keď som aktuálne zranený. Som za to nesmierne šťastný, je pre mňa veľkou motiváciou dostať sa čo najskôr na trávnik. Ďakujem klubu za dôveru, rovnako tak rodine za podporu," hovorí rodák z Novák, ktorý postupuje v návrate podľa plánu. "V piatok 8. januára to budú štyri mesiace od operácie. Koleno drží, cítim sa super a všetko v rehabilitačných procesoch ide tak, ako má. Postupnými krokmi sa s fyzioterapeutom Tomášom Lintnerom, ktorému chcem veľmi pekne poďakovať, dostávame čoraz ďalej a približujeme sa ihrisku."

Ak pôjde všetko naďalej podľa predstáv, Aďo by mohol naskočiť do spoločného tréningového procesu s tímom zhruba o 1-2 mesiace. Čo ďalej? Na čo sa zameriava 18-ročný kreatívny záložník? "Moje ambície sa zranením nemenia. Chcem sa vrátiť sa po zranení ešte silnejší ako predtým, postupnými krokmi sa dostať do kádra A-tímu a nastupovať pravidelne za prvé mužstvo. To sú moje ciele, ambície do budúcnosti a spravím pre to všetko," priznáva šikovný ľavák, ktorý už má za "A"-tím štart v prípravnom stretnutí proti Trenčínu z júna minulého roka, kde sa aj strelecky presadil.

Facebook