Vstupné z Moraviec poputuje na liečbu pre malého Riška - pridajte sa
Pre hráčov je vždy najdôležitejšia podpora a vďaka nej dokážu víťaziť. S podporou sa dajú poraziť aj najťažší súperi, a preto sa pridáva futbalový klub MŠK Žilina k dobročinnej výzve pre malého Riška.

riško, dýchaj

Slovenskými médiami sa v posledných dňoch šíri dobročinná prosba viacerých známych slovenských osobností a športovcov, ktorí sa spojili a podporili malého chlapca Riška. Ten trpí zriedkavým ochorením a jeho liečba je finančne veľmi náročná. Tak ako vedia šošoni bojovať na trávniku, spoločne vedia bojovať aj mimo neho a spojiť sily pre dobrú vec.

"Samotná iniciatíva prišla od chalanov zo šatne, ktorí chceli okamžite malému Riškovi pomôcť. Do tejto výzvy sa zapojili viacerí známi športovci zo Slovenska a táto mimoriadna udalosť neobišla ani futbalový klub MŠK Žilina. Preto sme sa rozhodli vyzbierané vstupné z nedeľného zápasu proti Zlatým Moravciam darovať malému Riškovi, ktorý bojuje s vážnym ochorením a jeho liečba je finančne veľmi náročná. Samotní hráči ešte budú organizovať dražby cez svoje sociálne siete a rovnako prisľúbili, že sa v prípade výhry v najbližšom zápase vzdajú svojich prémií v prospech Riška," povedal mediálny manažér šošonov Martin Kollár.

Tak ako pozitívne sa preniesla prosba tenistky Dominiky Cibulkovej na hokejistov ako Zdeno Chára či Marián Hossa, tak môže táto pomoc pokračovať aj na slovenskej futbalovej mape. "Budeme veľmi radi, keď sa k nám pridajú nielen futbalové, ale aj iné slovenské kluby a spoločne ukážeme, že sa vieme spojiť pre dobrú vec. Vďaka spoločnej podpore to dokážeme," dodáva Martin Kollár.

Pomôcť môžete aj vy, a to okamžite cez stránku Riško, dýchaj , kde nájdete všetky podrobnejšie informácie.

Facebook