Na cyperský Limassol spúšťame online predaj už aj na východnú tribúnu, pokladne budú zatvorené
S blížiacim sa štvrtkovým výkopom rastie aj záujem fanúšikov podporiť Šošonov. Nakoľko sa kapacita západnej tribúny zaplnila, spustili sme predaj vstupeniek aj na východnú tribúnu.

Znova upozorňujeme, že pre fanúšikov sa podľa vyhlášky, ktorá vošla do platnosti v piatok 23. júla, menia podmienky vstupu na štadión.

Zároveň zdôrazňujeme, že pokladne na štadióne budú zatvorené, vstupenku je možné kúpiť kedykoľvek online alebo na predajných miestach Ticketportalu.


podporme šošonov za postupom

Predaj vstupeniek na 2. kvalifikačné kolo UECL proti cyperskému Limassolu (odvetný domáci zápas má výkop vo štvrtok 29. júla o 18:45 hod.) je spustený pre všetkých fanúšikov cez Ticketportal.

Ako sme sľúbili, ceny ostávajú aj na toto predkolo rovnaké (držitelia permanentiek z minulej sezóny 4€, ostatní fanúšikovia 7€).

Otvorená bude okrem západnej tribúny, kde sa postupne zaplnila možná kapacita, aj východná tribúna.

Opäť bude platiť voľné sedenie v každom druhom rade, bufety na štadióne budú zatvorené, pred západnou tribúnou však bude otvorený pojazdný Treska Bar ako na dueli so Sereďou.

Fanúšikov dôrazne žiadame, aby prišli pred výkopom v dostatočnom predstihu a predišli tak čakaniu v radoch.


PREDAJNÉ MIESTA TICKETPORTALU

NOVÉ PRAVIDLÁ pri vstupe: čím sa musím preukázať?

  • V dobe začiatku hromadného podujatia bude musieť fanúšik (podľa najnovších opatrení, ktoré platia od 23. júla):
    • disponovať negatívnym výsledkom testu na ochorenie Covid-19 (RT-PCR/LAMP testu nie starší ako 24 hodín).
    • alebo potvrdením o očkovaní proti ochoreniu Covid-19:
      • najmenej 14 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii druhej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou,
      • najmenej 21 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou,
      • najmenej 14 dní a nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19.
  • Akceptované je aj oficiálne potvrdenie o prekonaní ochorenia Covid-19 nie staršie ako 180 dní.
  • Výnimka platí pre deti do 12 rokov.

Upozorňujeme, že negatívny výsledok AG testu už nie je akceptovaný najaktuálnejšou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR!

Facebook