V playoff o Európu vyzveme doma v utorok Trenčín - vstupenky za 1€ v predaji
Po roku futbalisti MŠK Žilina opäť zabojujú o poslednú európsku miestenku v playoff o UEFA Európsku konferenčnú ligu. Do playoff vstúpime zo šiesteho miesta, no napokon nie proti Seredi, ktorá sa s istotou nepredstaví v ďalšom ročníku Fortuna ligy.

Súperom Šošonov v playoff bude nakoniec siedmy tím tabuľky - AS Trenčín. Hrať sa bude pod Dubňom v utorok 24. mája o 18:00 hod. (Posun nastal kvôli hokejovým MS). Následné finále playoff je naplánované na piatok 27. mája. O týchto zmenách rozhodlo v stredu Mimoriadne prezídium ÚLK.


výhoda domáceho prostredia, poďme to využiť

Únia ligových klubov, ako hlavný riadiaci orgán Fortuna ligy, musel po prijatí informácie od ŠKF Sereď, ktorý nepodal odvolanie voči prvostupňovému rozhodnutiu licenčného konania SFZ, a tým pádom sa nepredstaví v budúcom ročníku vo Fortuna lige ani v európskych pohároch, zvolať Mimoriadne prezídium ÚLK. 

Na ňom sa v stredu rozhodlo o zmene účastníkov playoff o Európsku konferenčnú ligu, ktorého súčasťou sú aj Šošoni. Pôvodný systém, kde mal hrať 4. tím (Dunajská Streda) proti 7. (Trenčín) a 6. mužstvo (Sereď) proti 5. (MŠK Žilina) sa po odstúpení Serede mení nasledovne:

SEMIFINÁLE PLAY OFF O EKL:

4. tím (Dunajská Streda) - 8. tím (Michalovce / Liptovský Mikuláš) | utorok 24. mája 19:30 hod.

6. tím (MŠK Žilina) - 7. tím (Trenčín) | utorok 24. mája o 18:00 hod.

FINÁLE: víťazi utorkových zápasov (hrať sa bude u vyššie umiestneného tímu) | piatok 27. mája o 20:00 hod.


vstupné za 1€, deti do 15 rokov + permanentkári zdarma

A keďže sa nám naskytla šanca hrať na domácom trávniku, bola by škoda to nevyužiť. 

V utorok tak bude vstupné zdarma pre držiteľov permanentiek na sezónu 2021/2022, rovnako tak pre deti do 15 rokov. Pre ostatných bude symbolické vstupné 1€, aby sme Šošonom vytvorili čo najlepšiu domácu kulisu.

Na zápas bude otvorená západná a severná tribúna

Vstupenky sú v predaji iba cez sieť Ticketportal.sk.

Facebook