V nedeľu na Slovan iba držitelia permanentiek, vstupenky sa predávať nebudú
Fortuna liga pokračuje v nedeľu veľkým šlágrom na Štadióne MŠK, kde v rámci 7. kola privítajú futbalisti MŠK Žilina majstrovský Slovan Bratislava.

Na základe opätovných, sprísnených hygienických opatrení bude platiť na tento duel osobitý režim.


na zápas iba držitelia permanentiek

Na základe nariadení a pokynov hlavného hygienika SR môže byť v septembri na štadióne maximálne 1000 osôb. 

Podľa „Manuálu organizácie zápasov v nadväznosti na opatrenia súvisiace s COVID – 19", vydaného Úniou ligových klubov (ÚLK), sa po najnovšom už do tohto počtu nerátajú miesta pre hráčov, realizačné tímy, rozhodcov, usporiadateľov, novinárov, televízne štáby, záchranárske zložky a ďalšie osoby nevyhnutné na zabezpečenie zápasu.

Všetky dostupné miesta tak rozdelíme medzi držiteľov permanentiek MŠK na aktuálnu sezónu 2020/2021. Vstupenky sa predávať nebudú, preto nebudú otvorené ani pokladne. 

Pre držiteľov permanentiek bude vyhradená iba východná tribúna. Západná tribúna bude slúžiť pre organizačné zložky zápasu, Business boxy, držiteľov VIP permanentiek a imobilné osoby.

Veríme, že permanentkári si nenechajú ujsť tento prestížny duel a ostatní fanúšikovia budú v nedeľu povzbudzovať šošonov aspoň pri televíznom prenose, ktorý odvysiela Orange Sport so začiatkom o 18:00 hod.

UPOZORŇUJEME, že na zápase nie je povolené občerstvenie, znova platí sedenie v každom druhom rade, je povinnosť mať počas celého zápasu prekryté horné dýchacie cesty rúškom, pri vstupe je nutné dezinfikovať si ruky.


Facebook