Proti Trenčínu pre Žilinčanov vyhradená východná tribúna
Už v najbližšom kole v nedeľu čaká na futbalistov MŠK Žilina špecifický zápas proti AS Trenčín, v ktorom sa predstavíme na Štadióne MŠK Žilina ako hosťujúci tím. S tým súvisia aj odlišné organizačné pokyny, ktoré sa dotknú našich fanúšikov.

Zverenci trénera Jaroslava Kentoša sa v najbližšom 14. kola Fortuna ligy postavia znova v nedeľu 3. novembra o 15:00 hod. proti Trenčanom. Po prvom vzájomnom zápase z augusta, v ktorom sme boli uvedení ako domáci tím, sa aj náš druhý vzájomný zápas odohrá na Štadióne MŠK Žilina.

Nakoľko hrá AS počas celej jesene svoje domáce stretnutia pod Dubňom, v druhom tohto-sezónnom meraní síl bude Trenčín uvedený ako domáci tím. Novembrový duel tak bude plne v jeho réžii, s čím súvisia aj niektoré špeciálne zmeny pri zabezpečení zápasu týkajúce sa predovšetkým našich fanúšikov.


východná (+severná) tribúna určená pre Žilinčanov

Na domácich zápasoch AS Trenčín je v Žiline otvorená iba západná tribúna, tá na náš vzájomný zápas ostane vyhradená pre Trenčanov.

Výnimkou na tento duel bude otvorenie východnej tribúny, ktorá bude vyhradená výlučne pre Žilinčanov, aby sa predišlo prípadným konfliktným situáciám. Dôrazne preto žiadame všetkých fanúšikov MŠK, aby si zakúpili vstupenky na východnú tribúnu (Parkovisko P3). Ak si aj nejaký fanúšik šošonov zakúpi vstupenku na západnú tribúnu a prejaví sa ako náš priaznivec (dres, suvenír MŠK), bude presunutý organizátormi na východnú tribúnu.

Na východnej tribúne budú zabezpečené pre šošonov bufety aj sociálne zariadenia. Rodinný sektor nebude na tomto dueli otvorený.

Pre aktívnych fanúšikov Ultras bude samostatne otvorená severná tribúna, na ktorú budú mať rovnako vstup iba fanúšikovia MŠK.


NEPLATIA PERMANENTKY, vstupné podľa cenníka AS

Nakoľko ide o domáci zápas AS Trenčín, permanentné karty MŠK nebudú v platnosti. Ceny vstupeniek budú podľa cenníka AS Trenčín, a to:

Východná tribúna: 6€ dospelí, 3€ deti.  Severná tribúna: 5€ dospelí.

Zároveň žiadame našich fanúšikov, aby si vstupenky zakúpili vopred (TU si môžeš ihneď obsadiť najlepšie miesta na východneja predišli tak dlhým radom pri Pokladniach MŠK tesne pred zápasom. 

Vstupenky na severnú tribúnu sa budú predávať iba na pokladni pred zápasom na Športovej ulici.


otváracie hodiny pokladní

ŠTVRTOK 31. októbra | 14:00 - 18:00(Pokladňa MŠK | Uhoľná ulica).

NEDEĽA 3. novembra | 12:00 - 15:45 (Pokladne MŠK | Uhoľná + Športová ulica).

+ predajné miesto A1 Music (Bottova ulica)

Facebook