V ankete Hráč mesiaca október až trojica šošonov
Po mesiaci je tu znova pravidelná anketa Fortuna ligy - Hráč mesiaca. V jej októbrovom vydaní majú žltozelení vo finálovej jedenástke najpočetnejšie zastúpenie. Medzi adeptmi môžete vyberať z trojice Vahan Bichakhchyan, Dawid Kurminowski alebo Branislav Sluka.

Hlasovanie je spustené, svojho favorita môžete podporiť hlasom do stredy 18. novembra.


naši strelci či asistent?

Počas októbra prehrali šošoni iba jeden zo štyroch ligových duelov. Načali ho výborným výkonom proti lídrovi z Dunajskej Stredy, za ktorý by si zaslúžilo byť v nominácii celé družstvo. V ďalšom ťažkom zápase zlomili aj Trnavu, prehrali sme iba v Ružomberku a október sme zavŕšili ďalšou náročnou prekážkou - Senicou, ktorú sme opäť zvládli za tri body.

V žiadnom októbrovom dueli nechýbal na trávniku v zostave žltozelených obranca Branislav Sluka, ktorý na svojej ľavej strane už tradične patril k najaktívnejším a v októbri si prípisal jednu asistenciu. S piatimi prihrávkami patrí "Sluki" k špici ligy.

V októbrových dueloch vynikal Vahan Bichakhchyan, ktorý sa svojimi presnými zásahmi šplhá na vrchol tabuľky strelcov. V predošlom mesiaci strelil gól vo všetkých troch víťazných stretnutiach, ku ktorým si pripísal aj asistenciu za presný gólový center v Ružomberku.

Tretím finalistom z nášho tábora je poľský hroťák Dawid Kurminowski, ktorý rovnako pravidelne nastupoval a ktorý sa v októbri rovnako trafil do čierneho trikrát - proti Dunajskej Strede, Ružomberku i Senici.


Hlasujte za svojho šošona TU a vyhrajte od Fortuny zaujímavé ceny.


Facebook