Tradičný Mikuláš s MŠK už v piatok v OC Mirage

Ani vy si už neviete predstaviť Mikuláša bez futbalistov MŠK Žilina?

Nebojte sa, už piaty rok za sebou ho strávime znova spolu. Presne na Mikuláša – v piatok 6. decembra rozžiaria šošoni sladké úsmevy našich fanúšikov. Už tradične sa stretneme v predvianočnej atmosfére na prízemí OC Mirage, kde na vás čakajú sladkosti, súťaže a samozrejme aj všetci hráči „A“-tímu so svojimi podpisovými kartami.

ZAČÍNAME o 16:00 hod.

Už tradične nebudú chýbať v piatok na Mikuláši s MŠK animátori z Detského sveta, ktorých môžete stretnúť aj na zápasoch v rodinnom sektore na východnej tribúne a ktorí majú pre najmenších šošonov pripravené aj v piatok rôzne súťaže.

O 16:00 hod. dorazia futbalisti, s ktorými si môžete rovnako zasúťažiť, odfotiť sa a odniesť si od svojich obľúbencov podpis kartu. Dorazí aj Mikuláš so svojimi pomocníkmi, ktorým bude asistovať (a robiť zle) znova náš maskot Šošon. Novinkou bude fotokútik, z ktorého si môžete odniesť ihneď svoju fotografiu.

Veríme, že spoločne nabijeme pred posledným ligovým súbojom kalendárneho roka v Senici našich futbalistov pozitívnou a hlavne víťaznou atmosférou.

Tešíme sa na vás.

Facebook