Slovnaft Cup: V 4. kole do Dolného Kubína
Vo štvrtok 8. októbra sa v sídle Slovenského futbalového zväzu uskutočnil žreb 4. kola Slovnaft Cupu. Svojho tretieho súpera tak v aktuálnom 53. ročníku Slovenského pohára spoznali futbalisti MŠK Žilina, ktorý sa predstavia na pôde ďalšieho treťoligistu, tentoraz na Orave proti MFK Dolný Kubín.

repríza po ôsmich rokoch

Po tesných postupoch proti treťoligistom z Bánovej a Považskej Bystrice čaká vo 4. kole Slovnaft Cupu na zverencov trénera Petra Černáka ďalší účastník III. ligy. Rozhodol o tom štvrtkový žreb, pri ktorom sa ešte nemohli stretnúť tímy z Fortuna ligy. Tie boli zároveň nasadené a všetky sa predstavia na ihriskách súperov.

Šošoni si na svojho súpera museli pri žrebe počkať až do najdlhšej možnej chvíle, keď sa ako poslední dozvedeli meno svojho oponenta. Práve Oravčania si zabezpečili postup do 4. kola počas tohto týždňa, keď sa postarali o prekvapenie a vyradili Liptovský Mikuláš po výsledku 3:2. Po ôsmich rokoch si napokon zopakujeme konfrontáciu s Dolným Kubínom, kde sme v roku 2013 postúpili vo vtedajšom 2. kole po výsledku 2:0


Termín zápasu je 2. novembra o 13:30 hod. Duel vám prinesieme naživo na MŠKŽilinaTV. 

Facebook