”Signály prezrádzať nebudeme,” smeje sa strelec Andrej Stojchevski

Pomalší úvod, v ktorom sme prečkali očakávanú domácu aktivitu i nejaké tie príležitosti. Ľubo Belko už tradične spoľahlivým výkonom nedal Spartakovcom šancu pomýšľať na gól, k nemu sa pridala aj celá defenzíva, ktorá pracovala naozaj spoľahlivo. A práve defenzívny pilier Andrej Stojchevski nás po góle ako z kopiráku proti Levadii Tallinn nasmeroval za štvrtou výhrou v rade. 

Severomacedónčan mimochodom strelil gól v Trnave aj pred rokom, vtedy vôbec premiérový v lige. Predtým ale znamenal iba remízu, tentoraz si Šošoni nenechali vziať dvojgólový náskok a Trnavu "vyrabovali" po štyroch rokoch.


každé víťazstvo chutí, každý gól je dôležitý

Prvý polčas veľa vzruchu nepriniesol. Trnavčania napriek štvrtkovému postupu vyrukovali s aktívnou taktikou, boli nebezpečnejší a Šošoni do stretnutia vstupovali vlažnejšie. Polčasový príhovor a zmeny zjavne pomohli, unavených Trnavčanov sme totiž zavreli a prevýšili, čo sa odrazilo aj na skóre. 

Prvý v aktuálnom ročníku a zároveň víťazný presný zásah stretnutia strelil Andrej Stojchevski, ktorého sme po stretnutí vyspovedali. Nielen jeho čakajú reprezentačné povinnosti.


Facebook