Samuel Mráz hráčom MŠK Žilina
MŠK Žilina

Vedenie MŠK Žilina sa dohodlo s 19-ročným útočníkom, ktorý je zároveň dlhodobým mládežníckym reprezentantom Slovenska, Samuelom Mrázom na tri a pol ročnej zmluve. Bývalý hráč FK Senica, ktorý v tomto záhoráckom klube strávil celú svoju profesionálnu kariéru, sa po podpise kontraktu okamžite pridal k „A"-tímu na sústredení v Turecku.

„Dohodli sme sa, že v najbližšom polroku sa spoznáme a následne by sme chceli mať záujem o dlhšiu spoluprácu, samozrejme, ak bude spokojnosť obidvoch strán," uviedol k príchodu 184-centimetrov vysokého útočníka športový manažér Karol Belaník.

„Samuel je v ročníku 1997 považovaný za jeden z najväčších talentov. Má predpoklady k tomu, aby u nás mohol uspieť. Musí však stabilizovať svoje výkony, ktoré mali svoje výkyvy, striedal výborné zápasy s priemernými. My o tom vieme, čo je pre nás dôležité. Talent mu však nechýba, určite dostane priestor na realizáciu."

V aktuálnom ročníku nastúpil v senickom drese na všetkých 19 stretnutí, v ktorých si pripísal dva góly. Ten posledný v septembri práve pod Dubňom, v ktorom šošoni zvíťazili 4:2.

Káder je však stále v štádiu posilňovania sa. „Úloha, ktorú sme si dali, a to hľadanie hrotového útočníka do nášho systému, stále pretrváva. Takže neustále na tom pracujeme."

Facebook