”Pri nástupe som mal zimomriavky,” hovorí Jakub Paur
Jedným z pozitívnych momentov pri remíze s Michalovcami bola pre všetkých žltozelených 59. minúta. Vtedy sa totiž na trávnik dostal odchovanec Jakub Paur, ktorý si pripísal prvé ligové minúty po návrate z Trenčína. Čo hovorí na svoj návrat na domovský štadión?

V článku nájdete aj vyjadrenie Ivana Diaza k jeho skratu.


Rodák z Višňového musel čakať na svoje prvé ligové minúty vyše dvoch mesiacov. Tréner Jaroslav Kentoš poznamenal, že striedania oživili našu hru a práve Jakub Paur okamžite po svojom premiérovom nástupe na ihrisko rozprúdil našu ofenzívnu snahu rozhodnúť. Zrovna Kubo mal na hlave víťazný gól.

Aké mal Pazur pocity pri nástupe na trávnik a ako videl duel proti Michalovciam i emočné situácie v závere stretnutia? Vo videu nájdete aj záznam tlačovej konferencie.


skrat vyvolaný vulgarizmami

Zásadným momentom pri našej útočnej snahe rozhodnúť zápas bol skrat Ivana Diaza, ktorý sa neudržal a vypätú situáciu vyriešil najhoršie, ako mohol.

"Hráč Michaloviec dnes neprišiel hrať futbal, ale diskutovať. Navyše dosť vulgárnym spôsobom, keď počas celého zápasu nadával mne a všetkým spoluhráčom. Nedokázal som sa ovládnuť. Mrzí ma to kvôli spoluhráčom a celému tímu."

Facebook