Po príchode do Belfastu
O 10 hodine tím odletel do Belfastu, kde vo štvrtok o 20:00 miestneho času odohráme prvé predkolo Európskej ligy proti severoírskemu Glentoran FC.

 Najmladším hráčom tímu je László Bénes, ktorý zažije atmosféru Európskej ligy poprvýkrát. "Je to môj prvý štart v Európskej lige a veľmi sa teším na zápas. Jednoznačne ideme vyhrať, aby sme boli bližšie k postupu do ďalšieho predkola. Zanalyzovali sme si súpera a pokiaľ budeme hrať svoju hru, tak môžeme byť úspešní."

A ako to vidí najlepší strelec letnej prípravy Jakub Paur? "Nebude to taký ľahký zápas, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Sme v pozícií papierovo silnejšieho tímu a budeme musieť dokázať, že sme sa do Európskej ligy neprebojovali náhodou. Verím, že si odvezieme z Belfastu priaznivý výsledok do domácej odvety a ten bude dobrou pozvánkou pre naších fanúšikov."

Hráči MŠK Žilina v Belfaste:

Volešák, Le Giang - Škriniar, Letić, Mabouka, Vavro, Hučko, Kadlec - Pečovský, Káčer, Klec, Škvarka, Paur, Špalek, Bénes - William, Jelić, Mihalík, Čmelík

Trénerovi Adriánovi Guľovi nie sú k dispozícií zranení Piaček a Králik. Nová posila Aleš Mandous musí ešte počkať na vybavenie administratívnych náležitosti medzinárodného prestupu.

Facebook