Po prehre a remíze aj prvé tri body na jar?

Poriadne zostra sme začali február a poriadne zostra ho aj ukončíme pod Dubňom. V sobotu nás totiž čaká posledný domáci duel základnej časti. Prvá šestka by nám už nemala ujsť, tam však naše ambície nekončia. Proti Michalovciam totiž chceme zaznamenať prvé jarné víťazstvo. Budete s nami pri tom?

Duel 21. kola, ktorý má výkop v sobotu o 15:00 hod. pred kamerami VOYO, bude rozhodovať ako hlavný arbiter Igor Valent.

VSTUPENKY SÚ K DISPOZÍCII ONLINE.


novinky u súpera

Po jarnej premiére, kedy nás čakal hlavný ašpirant na titul, privítame doma jedného z dvoch hlavných ašpirantov na zostup. Michalovce doteraz získali šesť bodov za šesť nerozhodných výsledkov, pričom remízu sme si s nimi pripísali aj my v rámci vzájomného stretnutia z októbra. Odvtedy to boli najmä prehry, pričom neúspešne sa skončili aj oba jarné duely - vonku s Podbrezovou prehrali 1:2 a doma s Ružomberok 0:1. V začínajúcom súboji o udržanie sa v lige si tak príliš nepomohli. Podpísalo sa to už na druhej trénerskej výmene v tíme z východného Slovenska. Tesne pred naším vzájomných duelom z jesene vystriedal Mareka Petruša Peter Struhár, teraz zas Struhára strieda známy český odborník František Straka. Ten prevzal tím spod Vihorlatu v tomto týždni. 

Viac informácií o Zemplínčanoch prinesieme v Bulletine MŠK. 


Historická bilancia: ŽILINA – MICHALOVCE 24  13 5 6   50:24

udržať si svoje pozície

Kabína trénera Jaroslava Hynka sa po vysokej prehre proti Slovanu sčasti otriasla v Skalici, kde napriek ďalším absenciám udolovala aspoň bod.

"Z tímu sme cítili, že sa proti Záhorákom chce chytiť a vyhrať. Je super, že je tam stále ten víťazný „spirit“, no pri aktuálnych skúsenostiach mužstva je pre nich ťažšie to odhadnúť. Náročný futbal Záhorákov sme však zvládli. Ukázalo sa, že nás už také zlé ihrisko nezaskočí. Vďaka taktickým veciam sme z toho vyťažili bod, ktorý môže byť dobrý. Remíza je dôležitá a pre tento ešte mladší tím než nastúpil proti Slovanu je takým malým víťazstvom.“

Veľké víťazstvo už potrebujeme. Nielen skrz tabuľku, ale aj sebavedomie. „Bude to podobný zápas ako vzájomný duel na jeseň, ale aj ako ten v Skalici. Myslím si, že nie je až taký veľký výkonnostný rozdiel medzi Michalovcami, Skalicou či Moravcami. Zemplín má skúsených hráčov, ktorí dokážu niečo vymyslieť. Navyše hrajú o záchranu a každý duel je pre nich existenčný. Vieme, čo od Michaloviec asi očakávať.“

Od nás očakávať teda hľadanie cestičiek k bráne východniarov?

„Hráme doma, máme kvalitu a vracajú sa nám do zostavy niektorí hráči. Po minulom víkende máme istotu prvej šestky, no stále máme ambíciu hrať hore a udržať si svoje pozície. Určite teda budeme hrať svoju hru a hľadať spomínané cestičky k bráne súpera. U menej skúseného tímu je vždy zradné, keď to chceme otvárať, dobýjať súpera. Aj v Skalici nám chýbali vzadu hráči v úplnom závere, keď sme chceli ísť za víťazstvom. Otvárali sa nám tým nebezpečné priestory v obrane. Určite to teda nebude v sobotu jednoduché. Výsledok je dôležitý pre obe strany. Verím, že to na našu preklopia fanúšikovia i naša kvalitná hra."


vstupenky online

Na sobotné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na sobotný zápas proti Michalovciam bude prebiehať online:


parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Ľavobrežnú - nový zjazd)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn alebo Ľavobrežnú - nový zjazd)
    • Na duel proti Michalovciam môžete využiť ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice (musíte ísť na Kysuckú ulicu a cez kruhový objazd pokračovať smerom na Martin) priamo k západnej aj za východnú tribúnu (viď mapka).

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor Jánošíkov dvor (partner nášho rodinného sektora) pre najmenších Šošonov, ktorý je otvorený na všetkých ligových stretnutiach sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v sobotu otvorený od 13:30 - 15:45 hod.


polčasový kvíz

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin alebo to len tak natipuj. Prví traja neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o voucher na wellness a štvorchodovú večeru vo Villa Nečas, novinky z Fanshopu MŠK a darčekové predmety DOXXbet.


bulletin pred zápasom

Aj proti Michalovciam sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o mechanizmoch i čitateľnosti očami Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera,
  • o chystaných akciách Akadémie MŠK,
  • o vypredanom štadióne pohľadom Ľuba Belka,
  • o iných produktoch či zľavových kupónoch našich partnerov.

rozhodcovia

Sobotný duel 21. kola, ktorý má na Štadióne MŠK výkop o 15:00 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Igor Valent. Na čiarach mu asistujú Adam Jekkel a František Ferenc.


priamy prenos

Stretnutie proti Michalovciam budete môcť sledovať naživo na portáli VOYO.

Facebook