PO - 2% z Vašich daní pre nové talenty Akadémie MŠK Žilina
Tak ako každý rok, aj teraz máte možnosť poukázať 2% z vašich daní na najmenších futbalistov nášho klubu.

Prinášame vám postup krokov na poukázanie 1% (2%) pre právnické osoby v roku 2021.


postup krokov na poukázanie 2%

Právnické osoby môžu poukázať 1% (2%) z dane aj viacerým prijímateľom, minimálna výška v prospech jedného prijímateľa je 8 €.

a) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane za rok 2020 (zvyčajne do 31.3.2021) NEDAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať iba 1,0% z dane – vyznačí v daňovom priznaní, že poukazuje iba 1,0% z dane.

b) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane za rok 2020 (zvyčajne do 31.3.2021) DAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať 2% z dane – označí v daňovom priznaní, že poukazuje 2% z dane (tak ako po minulé roky).

V daňovom priznaní pre právnické osoby – časť VI. sú uvedené kolónky na strane 12 - VI. časť na poukázanie 1% (2%) z dane v prospech 1 prijímateľa

Údaje potrebné na vyplnenie sú nasledovné:

Obchodné meno (Názov): One for all, občianske združenie
Právna forma: Občianske združenie
IČO/SID: 30858151
Sídlo: 821 08 Bratislava-Ružinov, Kvačalova 16791/10

Prosíme o zaškrtnutie v tlačive  - súhlas so zaslaním Vašich údajov, keďže bez týchto údajov nebudeme môcť Vami poslanú sumu prideliť nášmu klubu. 

Zároveň Vás prosíme o zaslanie informácie o venovaní % z dane poslať na e-mailovú adresu: venuj2@mskzilina.sk

Do mailu stačí uviesť zaslanú sumu a meno.

Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania na váš daňový úrad a v tomto termíne zaplaťte daň z príjmov.


Ďakujeme!

Facebook