Našu U17 čaká v utorok zápas proti reprezentácii Česka

Voľno v rámci dorasteneckej ligy využijú mladí Šošoni atraktívnym duelom. Zaujímavý a kvalitný prípravný zápas totiž čaká v utorok našu kategóriu do 17 rokov, ktorá si zmeria sily s o rok mladším výberom českej reprezentácie.


využiť voľno ako prípravu na vrchol sezóny

Zverenci trénera Daniela Valacha si počas najbližšieho víkendu oddýchnu od ligových povinností, v ktorých bojujú o ligový titul. Namiesto toho na nich čaká v utorok zaujímavá konfrontácia v rámci prípravného duelu. Šošoni si totiž zmerajú sily s o rok mladšou reprezentáciou Česka.

"Zápas s reprezentáciou Česka vnímame ako ďalšiu výbornú medzinárodnú konfrontáciu, navyše s kvalitným súperom. Hoci ide o mladší ročník, tento tím, ktorý je vyskladaný zo zaujímavých individualít, hrá veľmi dobrý futbal. Napriek súťažnému voľnu tak určite odohráme ďalší náročný súboj, v ktorom dostanú príležitosť aj menej vyťažení hráči, ale aj chlapci z U16, ktorí na seba upozorňujú svojou pracovitosťou a hlavne výkonnosťou. Na zápas sa tešíme a budeme sa snažiť podať čo najlepší výkon, nadviazať na posledné výsledky, ale aj sa dobre pripraviť na náročný záver sezóny," hovorí kormidelník našej U17.


Príďte si užiť dobrý mládežnícky futbal a pozrieť na talenty slovenského aj českého futbalu! Tešíme sa na vás v Bytči v utorok 16.5. od 16:00 hod.

Vstupné: ženy a deti zdarma, ostatní 2€.

Z duele nebude vysielaný priamy prenos.


Facebook