”My hráme, ale dostávame góly,” zúfa Dávid Ďuriš
Neprišlo to ani proti Seredi. Márne sme čakali v prvom polčase na otvárací gól Šošonov, ktorý by bol logickým vyústením našej aktivity. Kŕč v zakončení iba prehĺbil inkasovaný presný zásah súpera po akcii agilného Mosesa. Iskru nádeje vykresal pár sekúnd po štarte druhého dejstva Dávid Ďuriš, čím sa za nerozhodného stavu spustil súboj hore-dole. Remíza v aktuálnej situácii pre nás znamená prehru, pre Sereď to je, naopak, malé víťazstvo, pretože je pred nami v tabuľke naďalej s náskokom piatich bodov. Čo hovorí na duel náš jediný sobotný strelec?

mohli sme vyhrať, ale aj prehrať

Rozlúčka trénera Petra Černáka víťazná nebola. Hoci na hráčoch bolo vidieť snahu konečne to zlomiť a pripísať si výhru po ôsmich ligových stretnutiach, remíza azda nikoho neteší a v momentálne situácii pre nás ani nič nerieši.

Jedinou gólovou akciou žltozelených bola hneď tá úvodná po zmene strán, kedy sa presadil Dávid Ďuriš po centri Patrika Iľka. Práve nášho jediného úspešného strelca, pre ktorého to bol štvrtý gól v prebiehajúcom ročníku, sme po stretnutí vyspovedali.

Vo videu aj hodnotenie oboch trénerov z tlačovej konferencie.

Facebook