Mladý talent Adrián Kaprálik s novou zmluvou
Vedenie MŠK Žilina si po predĺžení zmluvy s Filipom Balajom poistilo budúcnosť ďalšieho talentu z Akadémie MŠK Žilina. Novú zmluvu so šošonmi podpísal aktuálne najmladší člen "A"-kabíny žltozelených, 17-ročný krídelník Adrián Kaprálik.

pokračovať vo futbalovom raste

Rodák z Oravy, ktorý je v Akadémii MŠK Žilina od roku 2015, predĺžil zmluvu do 31. decembra 2022. Po jej podpísaní neskrýval úsmev Adrián Kaprálik, pričom je rád, že začína byť už aj súčasťou prvého tímu.

"Iná možnosť ako predĺženie zmluvy ani nebola. Dostal som od vedenia ponuku a rád som ju prijal," priznáva Aďo, ktorý sa bez problémov dohodol na novom kontrakte a môže tak pokračovať vo výborne rozbehnutej futbalovej ceste. "Zatiaľ to ide tak, ako by som chcel. Aktuálne som dostal šancu v "A"-tíme, čo ma veľmi milo prekvapilo, bolo to zo dňa na deň." 

V "A"-tíme je "Kapo" od začiatku zimnej prípravy a ani po dvoch týždňov z nej nechce odísť. "Samozrejme, všetko je ťažšie a rýchlejšie. Pomaly si zvykám na tempo. Teraz sa mi začalo celkom dariť a budem makať aj naďalej, aby som sa prebojoval a stal sa stálou súčasťou prvej kabíny," dodáva rodák z Oravskej Jasenice, ktorý si svojimi výkonmi pýta aj miesto na sústredení v SAE.

Facebook