MŠK Žilina B - Frýdek - Místek 1:5 (0:2)+ FOTO
MŠK Žilina

MŠK Žilina B - Frýdek - Místek 1:5 (0:2)

 

Gól: 88. Konečný.

 

Zostava: Kňazovič -  Puček (60. Šmehíl),  Minárik (60. Beniač), Ďuratný, Slaninka - Tlacháč - Ďurica, Václavík (60. Kopičár) - Jasenovský (75. Švikruha), Hrbek, Šesták (45. Konečný).

 

V 10.minúte mali hostiu výhodu priameho kopu zo 17 metrov a pri góle sa musel červenať brankár Kňazovič. Potom Frýdek udrel v 31.minúte a do polčasu bolo 0:2. V druhom polčase vybehol na ihrisko za hostí Babatounde Bello a  jeho rukopis v strede poľa bol citeľný. B-tím MŠK Žilina rotoval veľké množstvo mladých hráčov, ktorí síce boli odhodlaní, no v útočnej fáze sa nedokázali presadiť. Kozmeticky výsledok upravil na 1:5 z pohľadu žlto-zelených Konečný, ktorý zakončil z pravej strany prízemnou strelou.

 

HLASY trénerov po stretnutí:

Miroslav Nemec, MŠK Žilina B : "Možno sa budem opakovať, ale pre nás ťažký zápas s veľmi dobrým súperom. Urobili sme veľké hrúbky v defenzíve a dopredu sme hrali slabo a nevytvorili sme žiadnu šancu. My sme v polovici zimnej prípravy a pre každého  jednotlivca, to znanemá, že i pre nás trénerov to bola dobrá skúška. Najmä pre mladých hráčov bolo veľmi náročne sa popasovať so súperom, avšak máme na čom stavať, pretože chlapci po zápase ukázali svoju mentálnu silu a sú odhodlaní o svoju šancu bojovať naďalej."

Karel Orel, Frýdek - Místek: " Ak strelíte päť gólov na súperovom ihrisku dá sa hovoriť skoro vždy o spokojnosti. Treba podotknúť, že proti nám nastúpili prakticky dorastenci a mali sme to do určitej miere uľahčené. Avšak Žilina má dobrú prácu s mládežou, ich hráči boli silní na lopte, no možno sa prejavili naša väčšia skúsenosť a zápas sme dokázali vyhrať."

 

 

FOTO: Jakub Žabka.

Facebook