”Konečne som vystrelil a padlo to tam,” hovorí kapitán Miro Káčer
Šošoni potvrdili proti Senici úlohu favorita, keď si napokon schuti zastrieľali a piatimi gólmi rozhodli o jasnej výhre. K nej prispel dvomi presnými zásahmi kapitán Miroslav Káčer. Záhoráci však opäť dlho odolávali a presne ako pred rokom sme ich zlomili až v úvode druhého dejstva. Definitívou bol práve gól "Kačku", ktorý prestrelil bombou celú senickú obranu.

Senica je už tradične nevyspytateľné mužstvo, ktoré navyše pod Dubňom nemalo čo stratiť. Tím plný legionárov najmä v úvodnej fáze zápasu hrýzol a pri našej jasnej výhre a ofenzívnom výkone kentošovcov netreba zabúdať na niekoľko dôležitých a pohotových zákrokov Dominika Holeca.

Po premenenej penalte na Slovane prišli pre srdce žltozelenej zálohy - Miroslava Káčera prvé góly z hry v novom ročníku. Pri prvom využil silu vo svojich nohách, keď vyslal svojou pravačkou kanón, ktorý zapadol k Tabordovej pravej žrdi. Pri druhom góle zas jemným lobom nedal šancu senickému brankárovi a okamžite potrestal zaváhanie súpera.

Ako videl duel kapitán šošonov, čo hovorí na svoje góly a reprezentačnú prestávku, ktorá nás zastihla vo výbornej forme?

Facebook