Ivan Mensah na hosťovanie ku konkurentovi z Bystrice

Člen širšieho kádra "A"-tímu, 19-ročný obranca Ivan Mensah strávi minimálne jarnú časť u ligového konkurenta. Africký stopér totiž odchádza na hosťovanie do 30. júna s následnou opciou do Dukly Banská Bystrica.

Pod Urpínom by mal v jarnej časti ligy tento dobre stavaný obranca, ktorý za MŠK ešte neokúsil prvoligové duely, dostávať viac príležitostí, čo bol hlavný dôvod tejto zmeny. 


možnosť nazbierať prvoligové

Ivan Mensah prišiel pod Dubeň v lete 2022. V MŠK si pripísal štarty za druholigové Béčko, kde odohral v aktuálnej sezóne 7 duelov. A hoci v príprave patril k členom "A"-tímu, po krátkej skúške v Bystrici napokon bude u nášho ligového konkurenta hosťovať počas jari. Viac hovorí športový manažér MŠK Karol Belaník.

"Ivan bol v Žiline už nejaké obdobie, pôsobil najmä v "B"-tíme, odohral za rezervu majstrovské zápasy. Počas zimy bol vytiahnutý do tréningového procesu "A"-tímu, pričom nastúpil aj na prípravné stretnutia. Napriek odchodom či chorobám však máme v kádri šiestich stopérov, a preto sme mu umožnili hosťovanie v Banskej Bystrici, ktorá o neho mala vážny záujem a v ktorej momentálne môže nazbierať viac prvoligových štartov. Ivanovi držíme palce, nech tam nazbiera ďalšie skúsenosti."


Facebook