Informácie pre fanúšikov k duelu proti Michalovciam
Posledný zápas sezóny, ktorý odohrajú šošoni v sobotu od 18:00 hod. proti Michalovciam, si už budú môcť vychutnať všetci držitelia permanentiek a do predaja sa pustia aj vstupenky.

Kvôli nariadeniam a pokynom kompetentných orgánov bude duel 5. kola nadstavby znova v osobitnom režime.


permanentkári

Na základe týchto nariadení bude ZÁPADNÁ TRIBÚNA vyhradená pre organizačné zložky zápasu, médiá, Business boxy a držiteľov permanentných kariet do sektoru VIP-C a VIP-D, ktorým však nemôžeme garantovať ich miesta. Sedenie preto bude riadené usporiadateľmi.

Pre všetkých ostatných držiteľov permanentiek bude vyhradená VÝCHODNÁ TRIBÚNA, pričom rovnako budú dohliadať a riadiť alternatívne sedenie usporiadatelia zápasu. Rovnako nemôžeme garantovať fanúšikom ich miesta. Kto príde na štadión skôr, bude mať možnosť sadnúť si, resp. vybrať "lepšie" miesto na tribúne.

Pre fanúšikovskú skupinu Ultras bude otvorená SEVERNÁ TRIBÚNA.


predávať sa budú aj vstupenky

Zvyšné vstupenky sa budú predávať iba na východnú tribúnu. V prípade väčšieho záujmu aj na južnú tribúnu.

Limitovaný počet vstupeniek sa bude predávať od stredy 8. júla cez Ticketportal.

Pokladňa bude otvorená v sobotu od 16:00 - 18:45 hod. na Uhoľnej ulici (pri Fanshope MŠK).

Pred stretnutím a počas neho bude otvorený aj FANSHOP MŠK.


sedenie v každom druhom rade

Na základe aktuálnych nariadení a pokynov z Úradu verejného zdravotníctva sa môže zúčastniť hromadného podujatia maximálne 50% divákov z kapacity štadióna. Od tohto týždňa sa ale zmenili pravidlá pri sedení, a to tak, že šachovnicové sedenie je nahradené sedením v každom druhom rade.

Stále platí, že pri vstupe na štadión je naďalej potrebné dodržiavať všetky bezpečnostné a preventívne opatrenia.

Dôrazne žiadame o rešpektovanie a dodržiavanie všetkých predpisov, aby sme si mohli všetci bez problémov užiť po dlhej dobe futbalový zápas na Štadióne MŠK v plnom počte a podporiť šošonov v boji o 2. miesto.

Facebook