Informácia pre fanúšikov k duelu proti ŠK Slovan Bratislava
Fortuna liga pokračuje aj v 2. kole nadstavby na Štadióne MŠK Žilina. Nás čaká sobotný šláger proti ŠK Slovan Bratislava.

Opäť bude platiť podobný, sprísnený režim ako proti Trnave s obmedzeným počtom osôb na štadióne. Vstupenky sa na tento zápas nebudú predávať.


Stále platí, že na základe nariadení a pokynov hlavného hygienika SR môže byť na štadióne maximálne 500 osôb. Podľa „Manuálu organizácie zápasov v nadväznosti na opatrenia súvisiace s COVID – 19", vydaného Úniou ligových klubov (ÚLK), musí klub znova vyhradiť 215 miest pre hráčov, realizačné tímy, rozhodcov, usporiadateľov, novinárov, televízne štáby, záchranárske zložky a ďalšie osoby nevyhnutné na zabezpečenie zápasu.

Zostávajúce miesta rozdelíme opäť medzi našich najvernejších fanúšikov, ktorí sa počas tejto sezóny zúčastnili na všetkých domácich zápasoch a medzi obchodných partnerov klubu. Postup bude rovnaký aj počas tohto týždňa - fanúšikov budeme kontaktovať od štvrtku 18. júna.

Ďakujeme za podporu počas 1. kola nadstavby proti Trnave, a to nielen prítomným fanúšikom, ktorí povzbudzovali priamo na štadióne, ale aj žltozeleným spoza televíznych obrazoviek.

Omladenému kádru MŠK Žilina to veľmi pomohlo a veríme, že každý verný šošon bude fandiť pri televíznom prenose aj v sobotu, ktorý odvysiela opäť RTVS so začiatkom o 18:00 hod.

Znova pre vás pripravujeme aj obsahovo bohatý BULLETIN MŠK v elektronickej podobe. Zverejníme ho pred zápasom. 

Facebook