Exportná strela Lukáša Jánošíka v ankete Gól mesiaca
Fortuna liga má za sebou úvodné jarné kolá, v ktorých padali exportné góly. O jeden taký sa postaral aj hráč MŠK Žilina - Lukáš Jánošík, ktorý hneď v prvom jarnom kole vymietol šibenicu zlatomoravskej brány. Zaslúžene sa tak dostal do finálovej pätice najkrajších gólov mesiaca február/marec.

Lukáša môžeme teraz spoločnými hlasmi posunúť k víťazstvu a zároveň môžete vyhrať zaujímavé ceny od Fortuny. Hlasovanie trvá do pondelka 23. marca 23:59 hod.


výstavný kúsok

Nášho odchovanca Lukáša Jánošíka zastihli prvé jarné kolá vo výbornej forme, ktorú si preniesol z prípravy, kde bol naším najlepším strelcom. "Heteš" dal o sebe vedieť proti Zlatým Moravciam hneď dvomi gólmi. 

Do finálového výberu ankety Gól mesiaca sa dostal jeho druhý presný pokus - dokonalá technická strela, za ktorou sa načahoval brankár ViOn-u márne. Lukáš je tak po víťaznej bombe Besira Demiriho do siete Trnavy druhým zástupcom žltozelených vo finálovej päťke ankety Gól mesiaca v aktuálnej sezóne.


góly finálovej pätice


hlasuj za lukáša a vyhraj

Vyberte svojím hlasom najkrajší gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredity v hodnote 50, 30 a 20 eur od stávkovej spoločnosti Fortuna. Anketa Gól mesiaca sa končí v pondelok 23. marca o 23:59 hod.

Facebook