Druhý týždeň prípravy, pred zápasom s Baníkom Ostrava
Futbalisti MŠK Žilina finišujú s druhým týždňom zimnej prípravy, ktorý je zároveň posledným v domácich podmienkach. Jeho vrcholom bude ďalší prípravný zápas, v ktorom znova na domácej ploche privítame tentoraz českého prvoligistu z Baníku Ostrava.

Nováčik českej HET Ligy, ktorý je namočený v záchranárskych prácach, má za sebou v príprave už trojicu meraní síl a všetky tri skončili víťazstvom Baníka. Najskôr si poradili s treťoligovým Hlučínom 2:1, zvíťazili podľa predpokladov aj nad ďalším zástupcom III. ligy - Valašským Meziříčím jasne 7:0. Vážnejšia previerka čakala na zverencov Radima Kučeru minulú sobotu, keď hostili AS Trenčín, no aj s tým si poradili a vyhrali 3:0. Pred sobotňajším príchodom do Žiliny absolvovali hráči Ostravy sústredenie v Kroměříži, na súboj na Štadióne MŠK sa pripravovali celý týždeň na umelej ploche. "Čaká nás súper, ktorý nás, myslím, veľmi kvalitne preverí po všetkých stránkach," povedal pred duelom pre web Baníka tréner Radim Kučera.

zmeniť prístup, aj keď ide o prípravu

O novinkách v šatni, zdravotnom stave i nových veciach, ktoré si chcú šošoni vyskúšať s Baníkom Ostrava, s hlavným trénerom MŠK Žilina Adriánom Guľom.

Facebook