Dominik Holec - Hráča mesiaca október + video
Anketa Hráč mesiaca už pozná svojho tretieho víťaza. Vo finálovej jedenástke adeptov na toto ocenenie sa uchádzali aj traja šošoni. Po mesiaci sa napokon cena vracia späť pod Dubeň a jej držiteľom je naša brankárska jednotka Dominik Holec.

Opora medzi tromi žilinskými žrďami nevynechala v aktuálnom ročníku ani minútu. Dominik Holec podáva tradične skvelé výkony, ktoré v októbri vyšperkoval dvomi čistými kontami proti Trnave a Seredi. V troch októbrových zápasoch inkasoval iba raz, vďaka čomu sme si do tabuľky pripísali sedem bodov. Od odbornej poroty a fanúšikov získal Domino najviac bodov a stal sa tak piatym brankárom s individuálnym ocenením Hráč mesiaca.

"Z tohto ocenenia sa veľmi teším. Som veľmi vďačný za každý jeden hlas, či už od ľudí alebo od poroty. Je to pre mňa motivácia do ďalšie práce. Samozrejme sa chcem poďakovať aj svojim spoluhráčom, lebo bez nich by sa mi toto ocenenie nepodarilo získať," hovorí o ocenení Domino, ktorého výkony neušli pozornosti trénera slovenskej reprezentácie Pavla Hapala, ktorý pred novembrovým kvalifikačným dvojzápasom zaradil nášho gólmana medzi náhradníkov, no pred duelom proti Azerbajdžanu už autor šiestich vychytaných núl v lige figuroval v zápasovej nominácii. Vďaka tomu mal náš klub spolu s Róbertom Boženíkom dvojnásobné zastúpenie v seniorskom tíme Slovenska.

Facebook