Beseda na vašej škole so šošonmi? Prídeme aj k vám
Každý z futbalistov MŠK Žilina si prešiel školskými lavicami a každý z nich mal v tom čase svoje idoly a vzory. Šošoni majú silné prepojenie na žilinský región, a preto sme v posledných rokoch stihli navštíviť desiatky škôl v širokom okolí Žiliny.

Máte aj vy v škole malých šošonov, ktorí sa chcú porozprávať s našimi futbalistami, zistiť o nich viac a k tomu získať aj vstupenky na futbal?


príďte pocítiť sieň slávy MŠK

Za futbalistami chodia na zápasy tisícky fanúšikov, obdivujú ich a chcú sa s nimi stretnúť či odfotiť. Hráči to plnia nielen po zápase, ale už niekoľko rokov navštevujeme školy v žilinskom regióne, kde majú možnosť žiaci zistiť vďaka osobnému kontaktu o hráčoch oveľa viac.

Ako vyzerá život profesionálneho futbalistu, aký bol žiak alebo ako dokázal skĺbiť svoje povinnosti v škole s tréningom? Ktorý bol obľúbený predmet hráča a čo mal na škole najradšej? Aj to sú otázky, ktoré zaujímajú malých šošonov, tak prečo sa ich nespýtať ich futbalových vzorov osobne?

Rovnako tak máte možnosť prísť k nám na prehliadku štadióna a spoznať naše zázemie i slávne futbalové artefakty ukryté v Sieni slávy MŠK.

Spoznajte hráčov MŠK z inej stránky a dohodnite si s nami jedinečnú besedu priamo u vás alebo príďte navštíviť náš Štadión MŠK a jeho Sieň slávy s dresmi Milana Škriniara, Mareka Mintála, Dávida Hancka či Denisa Vavra.


Kontaktujte nás na maile juraj.vitko@mskzilina.sk alebo na telefónnom čísle 0907 022 229.

Facebook