”B”-tím s novým trénerom, do Žiliny sa vracia Vladimír Veselý
Vedenie šošonov sa rozhodlo pre trénerskú výmenu na stoličke MŠK Žilina B, ktorú povedie Vladimír Veselý. Staronová tvár na lavičke MŠK bude viesť žilinskú rezervu znova po siedmich rokoch, keď v sezóne 2013/2014 stál na lavičke "B"-tímu ešte v III. lige. Už bývalý tréner projektu Norbert Guľa sa pridá k realizačnému tímu "A"-mužstva ako asistent trénera Pavla Staňa.

návrat domov

Skúsený tréner Vladimír Veselý, ktorý okrem "B"-tímu viedol aj naše mládežnícke kategórie, s ktorými sa tešil z viacerých úspechov, sa vracia domov pod Dubeň po dvojročnej anabáze. Počas nej pôsobil ako asistent trénera v Třinci, Podbrezovú viedol ako hlavný kormidelník a naposledy pracoval pri U19 v Ružomberku.

"Môj príchod do Žiliny sa uskutočnil veľmi rýchlo, mal som deň na premyslenie, ponuku som prakticky bez dlhšieho rozmýšľania akceptoval. Predsa len je to Žilina, tu som vyrástol, tu som doma," hovorí náš bývalý hráč, ktorý si vyskúšal počas predošlých dvoch rokoch vyššie spomenuté pôsobiská, aby z nich teraz mohol čerpať skúsenosti u šošonov. "Zistil som, ako to funguje v iných kluboch. Verím, že ma to posunulo trénersky ďalej. Každá skúsenosť je dobrá," dodáva nový kormidelník rezervy, ktorý v ročníku 2016/2017 asistoval pri "B"-tíme aj Jaroslavovi Kentošovi. 

Nový lodivod má momentálne pred sebou náročnú úlohu, a to pozdvihnúť náš rezervný tím najmä z pohľadu výsledkov. "Situácia je taká, aká je. Som s tým stotožnený a urobím maximum, aby som posúval hráčov po individuálnej stránke, ale aj tímovo. Verím, že sa to prejaví aj postavením v tabuľke," verí staronová tvár na žilinskej lavičke, ktorá povedie "B"-tím už v sobotu v Liptovskom Mikuláši.

Facebook