Akadémia MŠK: Týždenný program zápasov (2.12. - 8.12.)
PROGRAM ZÁPASOV AKADÉMIE MŠK ŽILINA V 49. KALENDÁRNOM TÝŽDNI. Kompletný rozpis stretnutí nájdete aj v sekcii Zápasy.

sobota 7.12.

U19: MŠK Žilina - AS Trenčín 2:1 (1:0) Góly MŠK: Goljan 2 | 17. kolo I. LSD

Norbert Guľa, tréner MŠK Žilina U19: "Do zápasu sme vstúpili dobre, boli sme aktívni, kombinačne silnejší. Dali sme gól, ďalšie dve príležitosti sme nepremenili. S prvým polčasom sme boli spokojní, no v druhom sa hra vyrovnala. Súper začal hrať aktívnejšie, vyššie. Mali sme s tým trošku problém, i keď na druhej strane sa nám otvárali priestory za chrbtom súpera a tie sme nedokázali využiť. Súper vyrovnal, dokonca mal pokutový kop, po ktorom nás brankár podržal. Takou vôľou a mentalitou sme nakoniec zápas strhli na svoju stranu, čo je po dvoch prehrách veľmi podstatné. Chlapcom ďakujem za polsezónu a čaká nás veľmi zaujímavá druhá polovica súťaže."


U17: AS Trenčín - MŠK Žilina 1:1 (0:1) Gól MŠK: Šnajder | 17. kolo I. LMD U17

Slavomír Konečný, tréner MŠK Žilina U17: "Výborný mládežnícky zápas, v ktorom sme v prvom polčase podali výborný výkon. Boli sme aktívnejší, mali viac z hry a aj viac gólových šancí. Po výbornej akcií sme sa zaslúžene dostali do vedenia krásnou strelou. Druhý polčas sme mali na začiatku obrovskú šancu, ktorú sme nepremenili. Postupne súper preberal iniciatívu aj preto, lebo sme začali strácať ľahké lopty. Mali sme ešte šancu na strelenie gólu, keď sme hrozili najmä z protiútokov. Pred koncom sme stratili ľahkú loptu, z čoho pramenil priamy kop a z neho sme inkasovali vyrovnávajúci gól. Aj napriek tomu, že sme dnes nezvíťazili, zanechali sme hlavne v prvom polčase dobrý dojem. Za prístup chcem pochváliť celý tím."


U16: AS Trenčín - MŠK Žilina 0:6 (0:3) Góly MŠK: Sauer 3, Javorček, Bortoli, vlastný | 17. kolo I. LMD U16

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: "V poslednom jesennom kole sme podali veľmi dobrý výkon, o čom svedčí aj samotný výsledok. Dnes sme boli lepší vo všetkých parametroch a zaslúžene sme sa s jesennou časťou rozlúčilik víťazstvom. Chlapcom patrí pochvala a poďakovanie za dnes, ale aj za celú jeseň."


U13: halový turnaj (Púchov) - 1. miesto

1. FC Slovácko (ČR) - MŠK Žilina 2:2 Góly MŠK: Nináč 2

MŠK Žilina - MŠK Púchov "biely" 6:2 Góly MŠK: Straka 3, Nináč, Bačík, Buček

MŠK Žilina - MŠK Púchov "červení" 6:4 Góly MŠK: Buček 2, Kubala, Straka, Závada, Nináč

FK Železiarne Podbrezová - MŠK Žilina 0:3 Góly MŠK: Straka 2, Nináč

MŠK Žilina - FC Hlučín (ČR) 6:1 Góly MŠK: Straka 2, Nináč, Bačík, Kováčik, Závada

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MŠK Žilina 1:10 Góly MŠK: Nináč 4, Závada 2, Straka 2, Buček 2

MŠK Žilina - MFK Topvar Topoľčany 9:1 Góly MŠK: Bačík 2, Minárik 2, Nináč 2, Kubala, Straka, Buček

Facebook