Zápas MŠK Žilina - AS Trenčín odložený + info o vstupenkách
Na základe rozhodnutia hracieho orgánu, rozhodcov a vzájomnej dohody oboch klubov sa zápas 21. kola Fortuna ligy MŠK Žilina - AS Trenčín neuskutoční v pôvodnom termíne.

Z dôvodu nespôsobilosti hracej plochy a následnej vzájomnej dohody oboch mužstiev sa stretnutie odohrá 8. marca 2016 o 17:00 hod. (utorok).

Ivan Kružliak, hlavný rozhodca stretnutia: "Na trávniku sme vykonali viacero kontrol, po ktorých sme si ešte zavolali oboch trénerov a kapitánov družstiev a všetci uznali, že hracia plocha je nespôsobila s vysokým rizikom zranenia hráčov a rizikom nedohratia stretnutia za regulárnych podmienok. V momentálnej situácii je to najrozumnejšie riešenie."

Našim futbalistom sa plán nemení, namiesto dnešného zápasu majú naplánovaný silový tréning, inak pokračujú v rovnakom režime.

Informácia o zakúpených vstupenkách

Všetky vstupenky platia aj na nový termín zápasu (8.3. 2016 o 17:00 hod.). Kto nemôže prísť, resp. nemá záujem, môže požiadať o vrátenie peňazí do pondelka 7. marca nasledovným spôsobom:

  • vstupenky cez TICKETPORTAL - peniaze Vám budú vrátené na predajných miestach Ticketportalu, v prípade hometicketu kontaktujte reklamacie@ticketportal.sk
  • vstupenky zakúpené na pokladniach MŠK Žilina môžete vrátiť na pokladni (Športová ulica): v stredu 2.3. 2016 od 14:00 - 18:00, v piatok 4.3. 2016 od 15:00 - 18:45. Pokiaľ vám tento termín nevyhovuje kontaktujte nás na maile mskzilina@mskzilina.sk


  • SMS vstupenky - buď môžu prísť priamo na pokladňu (stačí ukázať SMS lístok), alebo ak chcete, aby vám boli peniaze zaslané na účet, zašlite mail na mskzilina@mskzilina.sk , kde je potrebné uviesť kód, ktorý je uvedený v SMS správe, telefónne číslo a číslo účtu.

Facebook