Už v nedeľu vlastným FANVLAKOM na výjazd do Trnavy
K súbojom proti Trnave patrí neodmysliteľne aj výborná kulisa z tribún. Inak tomu nebude ani v nedeľu 27. októbra, kedy cestujeme na pôdu Spartaka v rámci 13. kola Fortuna ligy.

Preto pre vás pripravujeme špeciálny vlakový výjazd - náš súkromný FANVLAK, ktorý bude určený výhradne pre fanúšikov MŠK. Ten vyráža zo Žiliny o 15:00 hod.


Už prvý vzájomný duel šošonov proti bílym andelom v tejto sezóne, ktorý bol zároveň premiérovým domácim zápasom sezóny a žltozelené tribúny sa tešili z výhry 4:2, priniesol výbornú atmosféru. 

Teraz sme si pre vás pripravili špeciálny FANVLAK určený výhradne pre všetkých žltozelených priaznivcov, ktorý vyrazí v nedeľu o 15:00 hod. zo Žiliny a bude stáť až v Trnave. Tam počká na našich fanúšikov do konca zápasu a ihneď, ako budú všetci fanúšikovia na palube, vyráža opäť na sever Slovenska bez ďalších zastávok.

Trnavu sme dobyli už niekoľkokrát, pamätná je najmä výhra 3:0 spred dvoch rokov, pri ktorej nás hnalo dopredu niekoľko stoviek zloduchov, tzv. žltých mimoňov. Veríme, že Žilinčania zopakujú jazdu aj tentokrát, ako na ihrisku, tak aj v hľadisku.


balík = vlak+vstupenka

Cena vlakovej dopravy (do Trnavy aj späť) spolu so vstupenkou na zápas stojí 25€. Nakoľko ide o vlastný "žltozelený" vlak, nie je možné si uplatniť žiadne zľavy. 

Vstupenka na zápas bude zároveň slúžiť aj ako lístok do vlaku. Žiadame prípadných záujemcov, aby si balíček zakupili čím skôr, nakoľko sme boli upozornení, že v prípade potreby navýšenia kapacity už nemusia byť voľné ďalšie vozne.

Vstupenky sa budú predávať vo FANSHOPE MŠK (utorok / štvrtok 14-18 hod.) a v A1 Music (na Bottovej ulici).

My veríme, že si zopakujeme nielen výbornú atmosféru, ale aj podobný, víťazný výsledok ako pred dvomi rokmi.

Facebook