U-14 vyhrala turnaj v Hradci Králové
MŠK Žilina

Počas víkendu 25.-26.7. sa družstvo MŠK Žilina U-14 zúčastnilo na výborne obsadenom a veľmi dobre zorganizovanom turnaji v Hradci Králové za účasti 24 tímov rozdelených do 4 skupín po 6 tímov. Hralo sa systémom každý s každým v skupine, a do finálovej časti (6 družstiev) postupovali víťazi skupín a 2 najlepšie družstvá z druhého miesta. Hralo sa 10+1 a hrací čas bol 25 minút.

Zostava MŠK Žilina : Ľubomír Belko, Adam Mihálik, Dominik Rucek, Dominik Hunčík, Marián Tandara, Matúš Capko, Timotej Tóth, Sebastián Prášek, Adrián Mojžiš, Adam Cyprián, Martin Matejčík, Marko Fabián, Dominik Javorček, Vladislav Cícek, Adrián Kaprálik, Jakub Chládek.

Tréneri: Slavomír Konečný a asistent Ivan Šimček


Výsledky v skupine :

MŠK Žilina - Hradec Králové 4:0, góly MŠK: Cyprián 2 Javorček Mojžiš

MŠK Žilina - Spartak Trnava 2:0, góly MŠK: Mojžiš Javorček

MŠK Žilina - Fonix Szekesfehervár 2:0, góly MŠK: Mojžiš Kaprálik

MŠK Žilina - Hlučín 1:0, gól MŠK: Mojžiš

MŠK Žilina - Usti nad Labem 6:0, góly MŠK: Kaprálik 2 Mojžiš Fabián Cyprián Hunčík

Postup zo skupiny z 1. miesta

Finálová skupina :

MŠK Žilina - Hradec Králové 3:1, góly MŠK: Kaprálik Cícek Mojžiš

MŠK Žilina - Senica 2:1, góly MŠK: Cícek 2

MŠK Žilina - Jihlava 3:0, góly MŠK: Cícek 2 Kaprálik

MŠK Žilina - Přibram 1:0, gól MŠK: Mojžiš

MŠK Žilina - Slavia Praha 0:0


Celkové umiestnenie 1. miesto

Najlepší hráč turnaja Adrián Mojžiš z MŠK Žilina

Slavomír Konečný, tréner U-14: "Som veľmi rád, že sme mohli absolvovať tento výborne obsadený turnaj, kde sme odohrali množstvo kvalitných zápasov proti veľmi dobrým družstvám na výborných terénoch. Mali sme možnosť konfrontovať sa s rôznymi štýlmi hry a oveľa viac ako umiestnenie ma teší, akým spôsobom sme sa k nemu dopracovali. V každom zápase sme sa snažili o technický kombinačný futbal so zakladaním útoku od brankára rozohrávkou. Boli sme dominantní v hre s loptou či už na úrovni individuálnej, ako aj kolektívnej. Boli sme aktívni v oboch fázach hry a snažili sme sa diktovať vysoké tempo hry. Súperi nás preverili aj v defenzíve a ukázali, na čom musíme pracovať v tréningovom procese v súlade s filozofiou nášho klubu. Chcel by som pochváliť všetkých hráčov za reprezentáciu klubu tak na ihrisku, ako aj mimo neho. Dúfam, že nás tento úspešný turnaj neuspokojí, práve naopak, povzbudí k ešte väčšej pracovitosti v každodennom procese. Najbližšie odohráme cez víkend kvalitné prípravne zápasy proti Bohemians Praha a Sparte Praha, na ktoré sa veľmi tešíme."

Facebook