Šošoni v repre: Tréningový kemp Sokolov aj s päticou z MŠK
Záverečná reprezentačná akcia roku znamená šancu najmä pre mladých a nádejných hráčov s potenciálom do reprezentácie pre ďalšie roky. Na tréningový kemp v Senci nominoval tréner Francesco Calzona celkovo 28 hráčov, medzi ktorými nájdeme aj päticu Šošonov. Ďalšie trio čaká na svoju šancu medzi náhradníkmi.

repre kemp bez zápasu

Vo výbere Sokolov dostali priestor ukázať sa piati hráči z aktuálneho výberu trénera Jaroslava Hynka. Konkrétne brankár Ľubomír Belko, dvojica stopérov - Tomáš Nemčík a Patrik Leitner, stredopoliar Patrik Myslovič a krídelník Adrián Kaprálik. Medzi náhradníkmi tentokrát figuruje Matúš Rusnák a spolu s ním Adam Kopas aj Timotej Jambor.

Netreba však zabúdať, že v tejto nominácii nájdeme aj ďalších hráčov so žltozelenou minulosťou. Medzi nich patria stále kmeňoví hráči Samuel Petráš a Branislav Sluka či ochovancec Kristián Vallo. Dres MŠK pred pár sezónami obliekal aj Michal Tomič. 

Zmysel a obsah zrazu vysvetlil tréner Calzona takto: „Spolu so Slovenským futbalovým zväzom organizujeme toto sústredenie, kde budú predovšetkým mladí hráči, chcem spoznať ich potenciál. Vybrali sme si toto obdobie, lebo všetky ligy majú momentálne kvôli majstrovstvám sveta prestávku a kluby nám ľahšie uvoľnili hráčov. Je to veľmi dôležité pre budúcnosť reprezentácie.


Facebook