”Sobota = futbal,” znie od sedmičky prítomných fanúšikov
Prísne opatrenia, ktoré nemôžeme nazvať skutočným návratom fanúšikov na tribúny. Napriek tomu sedmička "vyvolených" splnila všetky nariadenia a po ôsmich mesiacoch si mohla vychutnať Šošonov naživo, a to aj s víťazným bonusom.

konečne futbal a k tomu výhra

Dnešné stretnutie sleduje Adrián, Martin, Martin, Peter, Jana, Denis a Róbert. Okrem tejto špeciálnej pozornosti od hlásateľky si siedmi fanúšikovia na tribúne užili predovšetkým gólové hody a výhru Šošonov.

"Chceli sme po tých dňoch konečne zažiť futbal, takže výborný pocit. Čakal som osobne viac fanúšikov, ale trochu som sa prerátal. Každopádne sme na tribúne, môžeme zažiť futbal, ligovú atmosféru. Konečne máme zážitok z toho, že v sobotu môžem prísť na futbal," povedal jeden zo siedmich prítomných fanúšikov.

Ako vďaku za podstúpenie všetkých prísnych nariadení a podporu z tribúny majú u nás siedmi fanúšikovia permanentku na ďalšiu sezónu zdarma.


Každopádne veríme, že všetci verní fanúšikovia sa dostanú čím skôr na tribúny za normálnych opatrení a podmienok. To je prioritou MŠK ako aj ostatných ligových klubov.

Nezabúdame ani na držiteľov permanentiek, ktorí budú, samozrejme, v novej sezóne odškodnení.

Facebook