Pred zápasom MŠK Žilina B - ŠKF Sereď
MŠK Žilina
Znova po týždni sa na domácej ploche Štadióna MŠK predstaví v nedeľu aj naša rezerva, ktorá sa po súboji s béčkom Podbrezovej pokúsi pokračovať vo svojej stopercentnej bilancii na domácom trávniku proti tradičnému súperovi zo Serede. Tá je v tabuľke s 12 bodmi za štyri výhry na 6. mieste, pričom sezónu začala dvomi prehrami, no nasledovali tri výhry, a tak patrí Seredi znova pozícia v hornej polovici tabuľky.

Zverenci trénera Jaroslava Kentoša sú nielenže v tabuľke v hornej polovici, no pozerajú sa na ňu z najvyššej pozície. Mladíci sa zlepšujú nielen výkonnostne, ale aj po psychickej stránke. Snahu celého tímu naposledy zúročil v záverečnej minúte Tomáš Hučko, a tak je rezerva aj pred 8. kolom na prvom mieste II. ligy.

"V nedeľu chceme pokračovať v nastolenom trende a potvrdzovať našu mentalitu, ktorou vieme, či už zápas zvrátiť aj za nepriaznivého stavu, alebo ho dokážeme zlomiť v posledných sekundách. Všetci preto veríme, že nadviažeme na výkony z predošlých zápasov a znova ukážeme správny charakter. Čaká nás totiž skúsený protivník, ktorý vie využiť každé zaváhanie," zhodnotil blížiace sa nedeľné stretnutie 43-ročný lodivod.

Zdravotný stav tímu je takmer stopercentný, stále chýba Rastislav Václavik so zlomeným prstom. "Chalani sú pripravení, navyše správne nažhavení po pohárovom dueli v týždni, kde sa predstavili aj naši mladíci, niektorí z nich premiérovo. Toto je hlavný cieľ, ktorému sa tešíme," dodáva po postupe "Áčka" v treťom kole Slovnaft Cupu, v ktorom mali prsty aj viacerí hráči rezervy, spomínanú premiéru si odkrútil aj 17-ročný Róbert Boženík. Viac pred nedeľným zápasom v sobotňajšom bulletine pred stretnutím MŠK Žilina - AS Trenčín.

Nedeľný predpoludňajší zápas, ktorý má výkop o 10:30 hod., bude rozhodovať trojica arbitrov, ako hlavný Richard Sedlár, na čiarach mu asistujú Roman Poracký a Michal Sluk.

Facebook