Prihláste svoje deti do futbalových centier pre prípravky po celej Žiline

Kopeš si pri svojom dome o stenu, za barákom či s kamošmi na ihrisku? Baví ťa to, no chcel by si sa ešte posunúť a zlepšiť sa? Šošoni totiž budú ešte bližšie k tebe a ty budeš bližšie k Šošonom. Jednoducho menej cestovania a viac futbalu. To znie fajn, nie?

Staň sa súčasťou jednej z najlepších futbalových akadémií na Slovensku a kráčaj stopami Martina Dúbravku, Tomáša Hubočana, Petra Pekaríka, Roba Boženíka, Dávida Ďuriša či Tomáša Nemčíka.


4 lokality, 4 centrá, 1 klub

Futbalový klub MŠK Žilina prišiel s novými MŠK futbalovými centrami priamo po Žiline, ktoré máš z domu na skok. Pohodlnejšie pre rodičov, bližšie pre teba. Stať sa Šošonom nebolo nikdy jednoduchšie!

V každom centre na vás čakajú kvalifikovaní tréneri so skúsenosťami z Akadémie MŠK Žilina, nové pomôcky, nová energia a nové možnosti na tvoj rozvoj. 


Kde?

VLČINCE - Atletický štadión UNIZA 

Nielen malí Šošoni z Vlčiniec, ale aj z Rosiniek či Trnového... To všetko je na skok od nového športového areálu so živou trávou, atletickou dráhou a v prípade nepriaznivého počasia aj telocvičňou. 

Kontakt: Tomáš Kiš - 0918 384 765

HLINY – ZŠ Lichardova 

Sú Hliny alebo centrum tvoj rajón? Na Základnej škole Lichardova ťa čaká ihrisko s umelou trávou či veľká telocvičňa s novými pomôckami, ktoré ti pomôžu zlepšiť sa pod vedením našich profesionálnych trénerov. 

Kontakt: Dominik Oravcová - 0948 417 582

SOLINKY – ZŠ Limbová 

Aj na Solinkách máme pre malých Šošonov pripravené futbalové ihrisko so živou trávou, telocvičňu vybavenú novými pomôckami a trénerov, s ktorými to bude nielen zábava, ale rozvinieš pri nich aj svoje futbalové zručnosti. 

Kontakt: Vojtech Kuľha - 0902 588 842

ZÁVODIE – ihrisko Závodie 

Šošoni z Hájika, Bánovej, priamo zo Závodia alebo Strážova? Potom je Závodie to ideálne miesto, kde na teba čaká živá i umelá tráva. Tamojšie futbalové ihrisko dlhé roky patrilo k jedinému centru v Žiline pre žiakov a prípravky. Vo svojej histórii vychovalo veľmi veľa futbalistov, ktorí teraz reprezentujú školu, klub, ale aj Slovensko na medzinárodnej úrovni. Poďme v tejto závodskej tradícii pokračovať.

Kontakt: Peter Zubka - 0911 488 935 a Marián Belčík - 0910 445 704


Kedy?

Tréningy bývajú pravidelne každý pondelok a štvrtok


ročníky narodenia

2016, 2017, 2018 a mladší


prihlásenie

Svoje dieťa môžete prihlásiť jednoducho telefonicky. Kontaktujte šéftrénera príslušného centra, ktorý vám následne ozrejmí všetky informácie a odpovie na všetky otázky. 

Informácie, ktoré od vás potrebujeme: meno dieťaťa, email rodiča, adresa, dátum narodenia dieťaťa

Členský príspevok je 30 € mesačne.


ďalšie dôležité informácie

V prípade, ak dieťa neabsolvuje viac ako trištvrte tréningov v danom mesiaci, tak členský príspevok nie je potrebné uhradiť (napríklad, ak vynechá 6 z 8 tréningov v jednom mesiaci).

Tréningovú výstroj môžete pre svoje deti zabezpečiť cez Fanshop MŠK Žilina.


Facebook