Napokon štvorica Šošonov v ”novembrovej” reprezentácii Slovenska
Po premiérovej septembrovej nominácii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Francesca Calzonu sa do výberu dostali Šošoni aj v blížiacom sa novembrovom asociačnom termíne. S Dávidom Ďurišom si tentoraz odbije premiéru u sokolov aj ďalšia dvojica odchovancov Akadémie MŠK Žilina - Tomáš Nemčík a Adrián Kaprálik. Ako štvrtý bol napokon donominovaný Matúš Rusnák, ktorý sa tak dostal do najcennejšieho dresu po septembri opäť.

ďalší nováčikovia z MŠK

Tréner reprezentácie Slovenska Francesco Calzona nominoval širší, 27-členný tím na dva prípravné zápasy v Čiernej Hore a doma s Čile, ktoré sa odohrajú v novembri po skončení jesennej časti Fortuna ligy. Dokopy šesť nováčikov, medzi ktorými sú aj Žilinčania. 

V nominácii, ktorá obsahuje až jedenásť mien so žltozelenou minulosťou, sa nachádzajú napokon až štyria súčasní Šošoni - po septembri znova Dávid Ďuriš s Matúšom Rusnákom, ku ktorým sa premiérovo pridal Tomáš Nemčík a Adrián Kaprálik.

Okrem tejto štvorice je v nominácii ďalších sedem ex-Šošonov: Martin Dúbravka, Milan Škriniar, Dávid Hancko, Peter Pekarík, Róbert Boženík, Lászlo Bénes a Kristián Vallo.

Gratulujeme, (nielen) Šošoni!

Program SR

17.11. Čierna Hora - Slovensko (Podgorica, 18:00)

20.11. Slovensko - Čile (Bratislava, 13:30)

Facebook