MŠK Education | Ďalšia nezabudnuteľná konferencia za nami

Nadupané prezentácie, organizácia na vysokej úrovni, tréneri najvyššieho rangu, zahraniční odborníci a takmer stovka účastníkov. To bola v poradí druhá trénerská konferencia pod hlavičkou MŠK Education, ktorá sa tentokrát konala v Gbeľanoch.


európske videnie futbalu 

Projekt MŠK Žilina Education si po úspešnom úvodnom ročníku pripravil ďalšiu skvelú konferenciu pre trénerov. Aj tentoraz prišli prednášať tí najlepší európski odborníci, ale aj skúsení tréneri z Akadémie MŠK Žilina. 

Okrem samotných prednášok Ivana Beláka a Petra Galadíka z našej akadémie si poslucháči užili Mathiasa Schieleho z VfB Stuttgart, Stevena Smeta z belgickej akadémii Royal Antwerp a mentálneho trénera Víta Schlesingera zo Sporthacking, ktorý "koučuje" aj hráčov Sparty Praha. Samozrejme, nechýbala ani diskusia.

Ďakujeme za účasť a veríme, že v podobných akciách pod hlavičkou MŠK Education budeme pokračovať čoskoro. Poďakovanie za podporu a pomoc s organizáciou patrí nášmu partnerovi PROagility – tréningové pomôcky.


hodnotenia trénerov

Ku konferencii sa vyjadrili hlavní kormidelníci "A"-tímu, "B"- tímu i ďalší zúčastnení tréneri. Vypočujte si, prečo by ste si to o rok nemali nechať ujsť.


Facebook