Kabína spustila pre Riška dražbu dresov ako Škriniar, Sagan či Dúbravka
Futbalisti MŠK Žilina vstúpili do jari víťazne a súboj proti Zlatým Moravciam priniesol pre malého Riška, ktorý trpí zriedkavým ochorením a jeho liečba je finančne veľmi náročná, vyše 11 000€ zo vstupného a víťazných prémií žltozelených.

Teraz spúšťa kabíny šošonov unikátnu dražbu dresov s menami ako Milan Škriniar, Martin Dúbravka, Dávid Hancko, Nikolas Špalek či cyklistický fenomén Peter Sagan.


dresy našich odchovancov, reprezentantov či Saganove "triko"

Pripravovaná dražba, o ktorej sme informovali už začiatkom týždňa, sa každým dňom rozširovala a prispeli do nej nielen naši odchovanci, ale aj ďalšie osobnosti slovenského športu, ktorých nenechala táto prosba chladnými.

Od piatku je dražba oficiálne spustená cez facebook stránku DRAŽBA DRESOV PRE RIŠKA a vy si môžete zadovážiť naozaj vzácne kúsky. Dominika Holeca teší reakcia športovcov, ktorí neváhali, ihneď sa zapojili a rozšírili tak exkluzívnu zbierku dresov.

"Sme radi, že v podstate každého, koho sme oslovili, táto dobročinná dražba zaujala a prispel nám do nej svojím dresom. Po dohode so samotnými hráčmi sme spoločne určili pri každom drese vyvolávaciu cenu. Verím, že záujemcov o tieto jedinečné dresy bude požehnane a k sume, ktorú sme už vyzbierali vďaka vstupnému a víťazným prémiám sa pridá ďalšia slušná čiastka, ktorá pomôže malému Riškovi alebo aj ďalším malým deťom, ktoré to potrebujú." hovorí naša brankárska jednotka, ktorá spolu s ostatnými šošonmi bude propagovať dražbu dresov aj cez svoje sociálne siete.

Dražba bude prebiehať do budúceho piatku, tj. 28. februára 2020 do 23:59 hod.

Pomôcť môžete aj vy, a to okamžite cez stránku Riško, dýchaj , kde nájdete všetky podrobnejšie informácie.


riško, dýchaj

Facebook