Fanzóna MŠK v nedeľu s tombolou, výhrami, hračkami, muzikou i novou treskou
Futbalová nedeľa pod Dubňom neponúkne iba unikátne divadlo na trávniku, ale aj bohatú Fanzónu MŠK, ktorá v nedeľu čaká na fanúšikov už od 15:00 hod.

príď sa zahrať a vyhraj hračky v hodnote 1000€

Typické žilinské, sychravé počasie, v ktorom sa nedá ísť s vašimi deťmi nikam? PRÍĎTE K NÁM.

Nám to neprekáža, pretože Mattel zóna plná hračiek, súťaží a výbornej nálady bude vo vnútri na prvom poschodí východnej tribúny v teple a suchu (vchod č. 6).

Malých šošonov čakajú okrem hračiek od Mattela - Hot Wheels a (aj) futbalistky Barbie, ktorá oslavuje už 60 rokov, aj súťaž o hlavnú cenu - HRAČKY V HODNOTE 1000€.

Príď do Mattel zóny so vstupenkou na zápas, resp. svojou permanentkou a zapoj sa do súžaže.

Pri vstupe si nezabudni vziať HRACIU KARTU a prejsť, zvládnuť so svojím rodičom, resp. zákonným zástupcom šesť stanovíšť. Za každé prejdené stanovište získate pečiatku. Plne vyplnenú hraciu kartu následne vhodíte do žrebovacej urny. Víťaza hračiek v hodnote 1000€ vyžrebuje jeden z hráčov MŠK Žilina v polčasovej prestávke.

Okrem samotných stanovíšť na deti čakajú autá, stavebnice, kocky a mnoho ďalších nových i osvedčených hier.

fanzóna s muzikou či ochutnávkami

Slnko či dážd, vo Fanzóne to bude žiť aj tentoraz a okrem tradičného "futbalového" menu ponúkne aj ochutnávky novej žilinskej tresky, zmrzlinu zdarma a výbornú kávičku. K tomu všetkému bude hrať a spievať Nebeská muzika z Terchovej.

hodnotná tombola pre všetkých žltozelených

Boli ste sa už pozrieť na novú KIU PROCEED v Auto Becchi na Košickej ulici v Žiline? Teraz sa na ňu nemusíte už len pozerať, ale môžete na nej jazdiť celý víkend zdarma.

Stačí prísť na nedeľný zápas a aj vaše miesto bude zaradené do tomboly.

KIA CEED NA VÍKEND od Auto Becchi bude jednou z cien v polčasovej tombole. Ďalšími budú nákupné poukážky od COOP JEDNOTA v hodnote 100€, 200€, 300€, 400€.

pri vstupe okrem bulletinu aj chutná novinka

K Žiline patrí neodmysliteľne Ryba Žilina so svojou Legendou zo Žiliny - Treskou. Teraz však prichádza nová ŽILINSKÁ TRESKA. Okrem samotných ochutnávok vo Fanzóne dostanete pri vstupe k Bulletinu MŠK aj poukážku ZDARMA na novú žilinskú treska do Treska Baru.

Facebook