Nedeľa patrí ligovému štartu Šošonov v novej Niké lige

Len v piatok večer pricestovali Šošoni z Belgicka a už v nedeľu ich čaká ligová premiéra nového ročníka pod novým názvom Niké liga. Prvý ligový duel sezóny bude proti aktérovi, s ktorým sme úspešne zavŕšili tú minulú. Čo najrýchlejšie sa oklepať, správne to namixovať a rozohratí vstúpiť do ligy proti Liptákom čo najlepšie. To je to podstatné, čo odznelo v predzápasovom rozhovore s trénerom Jaroslavom Hynkom.

Ligová premiéra nového ročníka má na Štadióne MŠK Žilina v nedeľu výkop o 18:00 hod. pod taktovkou Borisa Marhefku.

Vstupenky na Ružomberok sú k dispozícii iba online.


novinky u súpera

S Ružomberkom sme končili a s Ružomberkom aj začíname. Počas dvoch mesiacov sa však u súpera udialo viacero zmien. Na lavičku po odvolaní Petra Struhára zasadol jeho asistent Peter Tomko. V kádri zas nastali trhliny po odchodoch Madleňáka, Mojžiša a Kemelena, ktoré zaplnili príchody Kotulu, Chobota či Lavrinčíka.

Viac si o súperovi prezradíme v tlačenej verzii Bulletina MŠK, ktorý dostanete pri každom vstupe na tribúnu.


správne to namixovať a vstúpiť do ligy čo najlepšie

Tvrdá lekcia tesne pred štartom ligy. Ako reagovať na štvrtok, prezrádza tréner Jaroslav Hynek.

„Máme, resp. mali sme dva dni... Sme profesionáli, preto je potreba preladiť a naladiť sa už na ligové povinnosti. Už pred Gentom sme mysleli aj na Ružomberok a predprípravu sme si spravili vopred. Rovnako tak sme pracovali a rozmýšľali nad možnou zostavou, aby sme boli na nedeľu čo najlepšie pripravení. Ruža je jeden z tímov, ktorý spravil viacero zmien. Navyše, určite bude chcieť využiť našu vyťaženosť. Avšak ja som už niekoľkokrát zdôraznil, že máme dostatočne široký káder na to, aby sme to kvalitne pokryli a predviedli kvalitný výkon.“

Ružomberok nám minulú sezónu vyhovoval. Ako s jediným súperom sme s ním nestratili ani bod.

„Keďže súper nevyhodnotil minulú sezónu ako vydarenú, prišlo k zmene okrem hráčov aj na trénerskej stoličke. Bude to preto úplne nový tím, iné stretnutie ako počas minulej sezóny. Teraz je to však prvé ligové kolo po prípravách,. Verím, že v náš prospech môže hrať to, že už máme za sebou ostré stretnutia. Rozohratosť môže byť na našej strane, i keď nenastúpime v plnej sile a šancu dostanú hráči, ktorí neboli tak vyťažení.“ 

Viacerí hráči zo štvrtka si tak psychicky aj fyzicky oddýchnu. "Pred štartom ligy sa musíme rýchlo oklepať a vyhodnotiť si, čo sme vo štvrtok ukázali. V Európe sme sa mohli predviesť, no liga bude pre nás prioritou. Budeme sa držať plánu, využijeme čo najviac chalanov, ktorí doteraz hrali menej a vhodne to namixujeme, aby sme udržali kvalitu. Do ligovej sezóny chceme naskočiť čo najlepšie.“


pokladňa zatvorená, vstupenky iba online

Na nedeľné stretnutie bude otvorená západná a východná tribúna (rodinný sektor).

Predaj vstupeniek na nedeľný zápas proti Ružomberku bude prebiehať iba online:



Parkovanie

Parkovať bude možné za východnou aj západnou tribúnou:

  • Parkovisko P3 - za východnou tribúnou (cez Uhoľnú ulicu)
  • Parkovisko P1 - za západnou tribúnou (cez Športovú ulicu - popri Holiday Inn)
    • Na duel proti Ružomberku môžete využiť NOVÝ ZJAZD A VÝJAZD z Ľavobrežnej ulice priamo za východnú tribúnu. 
    • Výjazd spoza západnej tribúny priamo na Ľavobežnú nebude otvorený.

rodinný sektor otvorený

Zábava, hry, animátori či náš maskot Šošon? To je rodinný sektor pre najmenších Šošonov, ktorý bude bývať otvorený aj počas ligových stretnutí novej sezóny.

Spolu sa budeme nielen hrať a zabávať, ale aj povzbudzovať našich futbalistov. Výhodou rodinného sektoru je veľký priestor vo vnútri tribúny, v ktorom sa aj pri nepriaznivom počasí môžu deti do sýtosti zabaviť s animátormi z Detského sveta z OC Mirage na každom domácom zápase. Vchod cez vstup 8.


fanshop otvorený

Fanshop MŠK (západná tribúna) bude v nedeľu otvorený od 16:30 - 18:45 hod.


polčasový kvíz, si pripravený?

Už je nemenným pravidlom, že polčasová prestávka patrí kvízu od DOXXbetu. Tak si pozorne naštuduj Bulletin, alebo to len tak natipuj. Prví traja, samozrejme, neodídu naprázdno. Tentoraz hráme o DOXXbet darčekové predmety, štyri vstupenky do kina v OC Mirage a 20 € poukážku do Fanshopu MŠK.


bulletin pred zápasom

Aj proti Ružomberku sme si pre vás pripravili Bulletin MŠK v tlačenej verzii, ktorý si môžete zobrať pri vchode zdarma a prelistovať priamo na tribúne.

Dočítate sa v ňom:

  • o ašpirantoch na prvú šestku očami trénera Jaroslava Hynka,
  • o detailnom rozbore súpera a iných produktoch našich partnerov,
  • o permanentkách, dresoch...

rozhodcovia

Nedeľný duel 1. kola, ktorá má na Štadióne MŠK výkop o 18:00 hod., bude rozhodovať ako hlavný arbiter Boris Marhefka. Na čiarach mu asistujú Peter Bednár a Daniel Poláček.


priamy prenos

Stretnutie proti Ružomberku budete môcť sledovať naživo na portáli VOYO.


Facebook