Jaroslav Hynek už nie je trénerom MŠK

Vedenie MŠK Žilina k 10. aprílu odvolalo Jaroslava Hynka z pozície hlavného trénera Šošonov. Český kormidelník pôsobil pod Dubňom od sezóny 2022/2023 a MŠK viedol dokopy v 71 majstrovských stretnutiach. Spolu s odvolaným trénerom končí v Žiline aj jeho český kolega a asistent Richard Polák.

Obom českým trénerom ďakujeme za odvedené služby a prajeme v ďalšej kariére všetko dobré.

Nový, v poradí 77. tréner v histórii Žiliny bude predstavený vo štvrtok popoludní na predzápasovom tréningu a povedie MŠK už v piatkovom stretnutí proti Ružomberku.


Vstupenky na Ružomberok (i Trnavu) v predaji online.

vďaka za dve sezóny

Jaroslav Hynek pôsobil na žilinskej lavičke takmer dve sezóny, v ktorých viedol žltozelených v 71 majstrovských zápasoch s bilanciou 33 výhier, 11 remíz a 27 prehier a celkovým skóre 126:110 ( s priemerom 1,55 bodu na zápas). 

Viac ku koncu českého trénera prezrádza športový manažér MŠK Karol Belaník.

"Futbalový klub MŠK Žilina sa po vzájomnej dohode dohodol na predčasnom ukončení spolupráce s hlavným trénerom Jaroslavom Hynkom a jeho asistentom Richardom Polákom. V mene celého klubu by sme sa im radi poďakovali za takmer dve sezóny v našom klube, za účinkovanie v lige i európskych predkolách. Do budúcnosti im želáme všetko dobré, nech sa im darí v trénerskej kariére."

Nový tréner bude predstavený kabíne i verejnosti vo štvrtok. 


Facebook