Slovnaft Cup: V 4. kole do Šamorína
Po Príbelciach a Spišskej Novej Vsi pocestujeme v rámci 54. ročníka Slovenského pohára do druholigového Šamorína. Rozhodol o tom pondelkový žreb 4. kola Slovnaft Cupu, ktorý sa uskutočnil v sídle Slovenského futbalového zväzu.

Predbežný termín výkopu pohárového zápasu na juhu republiky je v stredu 19. októbra. O presnom čase výkopu budeme informovať.


súper z II. ligy protivníkom v pohári

Po postupoch cez piatoligové Príbelce a treťoligovú Spišskú Novú Ves čaká na Šošonov v októbri v rámci 4. kola tentoraz tradičný druholigový tím a rezerva Dunajskej Stredy - FC ŠTK 1914 Šamorín. Rozhodol o tom pondelkový žreb, pri ktorom sa ešte nemohli stretnúť tímy z Fortuna ligy. Tie boli zároveň nasadené a všetky sa predstavia na ihriskách súperov.

Náš súper, s ktorým sa stretávame aj v rámci II. ligy,  sa do 4. kola Slovnaft Cupu dostal najskôr cez šiestoligový Bánov (výhra 3:1) a treťoligové Nové Zámky (výhra 2:1). V rámci Slovenského pohára pôjde proti Šamorínu o prvý vzájomný súboj.


Postupujúci si zabezpečí účasť v 5. kole Slovenského pohára, ktorého plánovaný termín je v novembri pred koncom jesennej časti.

Facebook