SR ”19”: Kontrolný zraz so šesticou šošonov
Slovenská futbalová reprezentácia do 19 rokov sa na prelome januára a februára prvýkrát stretáva v kalendárnom roku 2021. Na kontrolnom zraze v Dunajskej Strede sa hlásila trénerovi Stanislavovi Macekovi aj šestica hráčov MŠK, ktorá sa predstavila aj v základnej zostave proti Maďarom.

najviac nominovaných z MŠK

V 18-člennej nominácii má najväčšie zastúpenie práve náš klub MŠK Žilina, ktorého farby bude hájiť na aktuálnom zraze tretina všetkých hráčov. 

Na tréningový kemp v Dunajskej Strede a následný medzištátny zápas v Maďarsku odcestovali zo šošonov brankár Ľubomír Belko, obrancovia Patrik Leitner, Dominik Javorček a Marián Tandara. V útoku nás bude zastupovať dvojica Adrián Kaprálik a Timotej Jambor. Medzi náhradníkmi sú ďalší traja šošoni - brankár Marek Teplan, obranca Matúš Capko a stredopoliar Martin Gomola.


termín prípravného zápasu

2.2. Maďarsko 19 - Slovensko 19 0:1 (0:1) Gól: 30. Veselovský.

SLOVENSKO 19: Ľ. Belko (46. J. Surovčík) – Tandara (46. J. Morel), Leitner, S. Kóša, Javorček (46. L. Jendrek) – Shudeiwa, Nebyla (62. G. Hornyák), D. Veselovský (60. T. Kubík) – Kaprálik (46. T. Rigo), Jambor (60. A. Hanes), A. Tučný. Tréner: Stanislav Macek


zdroj: futbalsfz.sk

Facebook